14. toukokuuta 2016

JEO-leiri 23.-24.4

Lettinen vesisateessa.
Matkaan lähdettiin jo torstaina 21.4, sillä äiti halusi käydä Raivon kanssa kisaamassa kolme rataa Kotkan iltakisoissa. Itse hengailin vähän milloin missäkin ja samoiltiin tyttöjen kanssa hallin läheisyydessä olevassa metsässä. Illalla käytiin perinteiseen tapaan ABC:lla syömässä, ja sitten nukkumaan.

Perjantaina auton nokan suunnaksi Helsinki ja ShowHau-center, luvassa oli hieman kuvauksia muudelityttöjen kanssa ja kesän sunnittelua. Hirveästi en voi vielä paljastaa, mutta Skitson otettiin muutama hyppy kameralle, ja leikittiin kaikilla ihme virityksillä mitä sieltä löytyi, pallomeri oli ehdottomasti Skipan suosikki. :P Centerillä meni hyvä tovi, jonka jälkeen käytiin vielä Adidaksen outletissa ja Jumbossa syömässä ja shoppailemassa ihan liikaa, eipä ainakaan vähään aikaan enää tartte.

Helsingistä sitten kohti Lempäälää ja TopDogSport-hallia. Käytiin vetämässä vaunu parkkiin ja melkein saman tien siitä Didin pennun Torstin omistajille, joille oli myös tullut yksi ihana musta mudipentu Tshekeistä. Tarmo oli kovin reipas, hullu ja ihana pentu, ja Torsti yhtä ihana kuin aina. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Kyläilemästä sitten melkein suoraan sänkyyn, yhdeltätoista alkaisi nimittäin päivä huomenna.

Lauantai alkoi tosiaan yhdeltätoista kokoontumisella hallin pihalla. Juteltiin siinä melkein tunnin verran vähän kaikesta mahdollisesta, jonka jälkeen käytiin äkkiä Miljan kanssa syömässä Subissa ja sitten lämpälle koirien kanssa! Lauantaina oli vaan yhet treenit, ja ne oli Männistön Päivin pitämät kisanomaiset. Vedettiin ensin rata kisanomaisesti sen joukkueen kanssa missä kisataan myös JEO:ssa, jonka jälkeen otettiin tosi lyhyet treenit, aikaa ei ollut hirveästi. Didi ja Skitso teki molemmat ekalla nollan, mitä nyt olin tutustunut yhden esteen väärin päin (tokavikan), jonka tosin jo Skitson kanssa ohjasin oikein. Skitson keinu oli älyruma ja muutenkin vähän varmistelua, mutta ihan ok menoa jos ottaa myös sen huomioon, että en ollut huhtikuussa treenannut yhtään tyttöjen kanssa. :D


Treeninen jälkeen oli luvassa Suolijärven kierto tyttöjen ja Emmin ja Skipan Csilla-systerin kanssa. Melkein kaksi tuntia saatiin kulumaan kauniissa maastoissa, mikäs siinä kun seura on mitä parhain ja sääkin suosi!
Kyllä noi kaksi pentuesisaruksiksi tunnisti, ainakin melun perusteella. ;)
Sunnuntaiaamu alkoi tuntia aikaisemmin, ja tällä kertaa luvassa oli niin Päivin kuin myös Huittisen Annen treenilöt. Me medit aloitettiin Päivin puolella, jossa oli ihan suht kinkkinen hyppyrata. Tiesin, että muutamissa kohdissa voisi olla ainakin Skitson kanssa ongelmia.

Loppujenlopuksi alku vaati vain pientä hienosäätöä ajoituksien suhteen, ei oikeastaan muuta. Loppuradan putkiansa oli vaaaaikea, ja sitä hinkattiin jonkin aikaan, mutta loppujen lopuksi saatiin Kettukin kuuntelemaan ja kääntämään nätisti. Didin kanssa olin alussa suht huolimaton, mutta kun ohjaajakin tsemppasi, niin tehtiin oikein kivaa työtä tiiminä radalla. :)

Annen aksarata aloitettiin taas Skitson kanssa, nopea neljäntoista esteen veto. Tein keinulle ihan turhaan hassun persjätön, jonka takia mokasin keinun jälkeiset hypyt, muutin meni ihan hyvin, ajoituksien kanssa taas pelaamista. Didin kanssa muuten hyvin, mutta mudi olisi ilmeisesti juossut paljon mielummin putkeen kuin jollekkin tyhmälle puomille. :P

Toisella kerralla reenattiin vähän enemmän tuota neljäntoista esteen pätkää. Mut pistettiin juoksemaan kakkoselta paljon reippaammin liikkeelle, ja samoin käyttämään niitä jalkoja kulmassa ennen keppejä. Ja saatiinkin se näyttämään sitten oikein mukavaltakin!

Sama homma sitten loppuradan kanssa. Tässä oli heti sylkkärintapaisessa Skitson kanssa aluksi ongelmia, mutta omaa ohjausta muuttamalla siintä tuli oikein hyvä. Valssi ennen viimeistä putkea meinasi myös lentää vähän minne sattuu aluksi, mutta kun keskityin siihen kääntymiseen vähän enemmän, niin saatiin siintäkin hyvä. :D Lopuksi kokeiltiin vielä koko rataa, Skitson kanssa muutama huolimattomuusvirhe ja Didin kanssa puhdas veto.

Kummankaan kouluttajan kanssa en ollut aiemmin varsinaisesti treenannut, ja tykkäsin sekä Päivistä että Annesta kovin! Anne varsinkin sanoi asiat suoraan, ja sellaista koulutustapaa mä tarvitsenkin. Ja on noi mun mudit vaan parhaita: Skitso vetää aina täysillä ja nauttii niin paljon, kun taas Didille puolestaan naurettiin kentän laidalta, että se on kun joku viisikuukautinen kun on niin leikkisiä kaveri. Ihana nähdä, että koira jonka pitäisi olla parhaimmassa iässään oikeasti on sitä ja voi niin hyvin ♡ Ja kiitos asianosaisille loistavasta leiristä!

Ja hei! Kesä on melkein täällä! TET-jakso saatiin kunnialla päätökseen, ja pääsin taas astetta paremmin tutustumaan eläinlääkärialaan (sanotaanko, että ammattisuunnitelmat ei ainakaan vielä vaihtuneet), ja mulla on toivon mukaan enään yksi tai kaksi koetta koko loppukeväänä ja kolme viikkoa koulua jäljellä, josko alkais sit olee myös hieman enemmän aikaa istuskella koneen ääressäkin? Heti kun kesäloma alkaa suuntaankin viikoksi PK-seudulle yöpymään vähän milloin missäkin kavereilla, tapaamassa ihmisiä joita en ole nähnyt niiiin pitkään aikaan ja ihmisiä joita näen ihan liian usein (sorry not sorry Siiri, Hanna ja kumppanit), tulee niin siisti loman aloitus maailman parhassa (tai huonoimmassa...?) seurassa. ;)
Raivo mietti, että onko tää musta juttu mudi vai mikä.

2 kommenttia:

  1. Hienoa menoa! Mitkä biisit noissa videoissa oli? Eteenki kaks jälkimmäistä ihanan meneviä biisejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eka on Lena - Wild & Free, toka The Mowgli's - San Fransisco ja vika Kygo - Raging :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!