31. elokuuta 2015

I can't feel my face when I'm with you + MyWeekend

Lähdettiin Didin kanssa jo viime perjantaina junalla kohti Helsinkiä, jossa Skitso ja Raipe oli jo viettänyt yön Kirin omistajien hoiteissa, äitillä oli nimittäin firman kesäpäivät Helsingin lähellä, niin menivät edeltä, koska en halunnut kolmen mudin kanssa junaan änkeä, kaksi on joo ihan riittävästi kun yksin junalla kuljen. :D Perjantaina ei siis tapahtunut mitään ihmeellistä, laitettiin kamat kasaan ja chillailtiin vaan.

Lauantaina aloinkin jo kuvata teille MyWeekendiä, joka löytyy tuosta alta! Jotain MyDayn ja kisavideopostauksen väliltä ollaan pyydetty niin paljon, ja tänä viikonloppuna kun oli ohjelmaa (taas vaihteeksi...) olan takaa, niin tässä on teille! Taidankin jättää tulokset kirjoittamatta, kaiken olellisen löydät videolta, ja länttään tähän loppuun vielä kasan kuvia. :)

Kertokaa ihmeessä haluatteko lisää tämän tyylisiä videoita tänne blogiin, vai oliko tätä vain hurjan tylsä katsoa!


♡♡♡
Kaksi ylempää kuvaa Miljan isän ottamia, kiitos!

6 kommenttia:

  1. Toi myweekend video oli ihan sika hyvä. ja katoin sen ainakin kolmesti! :) Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. AAAA Ootte vaan niin hyvä tiimi! toivottavasti itekki pääsis agissa korkeammalle. Ja hei toi myweek video oli ihan sika hyvä! toivottavasti teet noita lisää ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, toi video oli superkiva ! :) Sulla on kyllä huippukivan oloisia koiruleita ja ihania koiramaisia viikonloppuja :D

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!