13. maaliskuuta 2015

Spring, is that you?

Pallosilmä ...
Jos joku ei ole vielä huomannut, niin aurinko on palannut keskuuteemme. Kummasti se oikeasti antaa sitä energiaa painaa kouluhommia ja lenkkeillä ihan erinlaisella tahdilla. Kiitos kevät, olitkin erittäin tervetullut! Nyt ei sitten mitään takatalvea kiitooooooos.


Tän viikon ohjatuista. Keskiviikkona Didi, rata tuossa vasemmalla (kannattaa klikata isommaksi). Kakkoselle tein japanilaisen, ja meni oikein nätisti puomille. Neloselle pakkovalssi ja kutoselle valssi, lähetys seiskalle ja kiirekiirekiire. Muutamana kertana en kerennyt tekemään sokkaria pituuden jälkeen, mutta kunhan luotin koiraan, niin sinnekin kerkesin. Valssi yhdelletoista, putkeen ja leikkaus kepeille. 15-16 päällejuoksuna, 18 valssi ja maaliin. Muuten meillä ei tosiaan ollut tuossa mitään ongelmaan, pätevä mudi!

Torstaina Skitson vuoro. Ei tullut pelkällä japanilaisella kakkosta, joten vaihdettiin pakkovalssiin, ja meni puomille siististi. Tein kympille takaaleikkauksen, kerran ampu tolle ennen puomia olevalle hypylle, mutta muuten toimi hyvin! Muuten ei mitään ongelmallisia kohtia, mutta huhheijaa ohjaaja kaipaa juoksutreeniä! :D


Tossa tiistaina tuli julkiseksi tiedoksi, että meidät valittiin (Didi ja Skitso) edustamaan Suomea Junioreiden EO - kisoihin. Juokkue on nyt paaaljon isompi kuin viime vuonna, joten olen samaan aikaan erittäin innoissani, mutta myös vähän jännittää. Varmasti taas yksi ikimuistoinen reissu luvassa heinäkuussa! ♥

Kaikkien Didin pentujen (Maisaa ei ole kuvattu) terveystulokset on nyt KoiraNetissä. Rivi näyttää tältä:

JMV-14 Take One Black Starwar "Kevin"
Lonkat: B/B Kyynärät: 0/0 Polvet: 0/0 Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

Take One Midnight Memory "Inky"
Lonkat: B/B Kyynärät: 0/0 Polvet: 0/0 Menossa vasta virallisiin silmätutkimuksiin.

JMV-14 Take One Blue Starlight "Kiri"
Lonkat: C/C Kyynärät: 0/0 Polvet: 0/0 Menossa vasta virallisiin silmätutkimuksiin.

Take One Blue Devil "Torsti"
Lonkat: C/B Kyynärät: 0/0 Polvet: 0/0 Menossa vasta virallisiin silmätutkimuksiin.

Take One Jhonny Boy "Raivo"
Lonkat: A/A Kyynärät: 0/1 Polvet: 0/0 Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

Kaikilla selkä ja sydän ok. Kirjoittelen teille myöhemmin lisää tuosta Raivon ykköskyynärästä!
Kovasti on nämä aurinkoiset kelit saaneet tokoinnostusta palaamaan, joten ollaan Didin kanssa väännetty lähinnä jääviä, kapulaa ja BH:n eteentuloja. Seuruussa on asenne jo kutakuinkin kohillaan, kapula ei oo enää ihan niin ällö, ja osataan me jo melkein kokonainen BH:n luoksetulo, ehkä se tästä. En vaan oikein vieläkään osaa luottaa mihinkään tokon suhteen, että kokeisiin asti mentäisiin, ei tunnu hyvältä. Agilitykisoja olisi myös huhtikuusta asti iiiiiiiso liuta ihan sinne arvokikisoihin asti. Agilitykesä odottaa!

Kohti kevättä, mutta nyt kuitenkin Kuopioon treenaamaan.

(Huomasitteko muuten jo sivupalkissa meidän uuden ja ensimmäisen yhteistyökumppanimme? Olen todella innoissani, ja tästä tulossa vielä lisää!)

ps. Skitson emälle on tulossa pentuja ;)
Skitson suosikkiharrastus on juoksuttaa Raivoa keväthangella. Ja siinä ei muuten pysy kukaan perässä kun toi mudi lähtee.

8 kommenttia:

  1. Joka kerta mie vaan ihailen sun tyyliä kirjoittaa ! Ihan mahtavaa :---------)

    VastaaPoista
  2. Millätavoin tuo fitdog on yhteistyössä?

    VastaaPoista
  3. Tuossa muuten lukee et sulla on Kouvolassa agilitykistat :D

    VastaaPoista
  4. Hei tiedätkö missä on tänä vuonna junnujen sm agikisat? Ootko ite menossa? :-)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!