28. joulukuuta 2014

Kisatauko päätökseen

Tänään meidän puolitoista kuukautta kestänyt kisatauko loppui Skitson osalta, ajettiin nimittäin Lahden suunnille VAU:n kisoihin! Kaksi rataa oli luvassa, molemmat agilityratoja, lähdettiin luokassamme molemmilla radoilla toisena. Paikalla oltiin yhdeksän aikaan, mä lähdin lämppäämään koiraa kun äiti kävi ilmoamassa. Hallilla takaisin oltiin joskus 9:20, meinas tulla vähän kiire, kun rataantutustuminen alkoi jo 9:30. :D Kiireellä ottamaan muutama lämppähyppy ja tutustumaan. Janne Karstusen rata vaikutti suoraan sanottuna aika vaikelta, ei paljon hymyilyttänyt. HYL sieltä napsahti. Kulmassa olevaa muuria S ei hakenut koska en muistanut tyrkätä jalalla (taas vaihteeksi), ja tuon takaaleikkauksen jälkeen putki imi puoleensa, joten veti pitkäksi ja este 13 väärältä puolelta. Muuten oli ihan sujuvaa, eikä Skitso näykkinyt mua, vaikka pysähdyttiinkin korjaamaan kaksi kertaa, erävoitto!

Toka rata oli jo paljon kivempi, eikä siellä tuntunut olevan vaikeita kohtia. No, HYL kuitenkin tuli ohjaajan mokan takia, käänsin tuossa päällejuoksussa kropan liian aikaisin oikealle enkä taaskaan tyrkännyt kunnolla, joten ei lähtenyt takaakiertoon. Kriittisella paikalla vedin turvalleni, mutta siintäkin selvittiin, muuten siis puhtaasti maaliin! A:n alastuloa en ottanut, voi olla, että johtui juuri ennen A:ta tapahtuneesta korjauksesta, mene ja tiedä.

Ylipäätänsä jäi oikein hyvä fiilis kisoista, kyllä me vielä se yhteinen sävel joskus löydetään!

Linkki videoon.

Muuten meillä ei ole treeninen osalta tapahtunut mitään erikoista, ollaan pidetty joulukuu aika tehokkaasti taukoa, kaukoja ollaan Didin kanssa jankkailtu. Ja pelloilla ollaan oltu paaaaaaljon. Kyllä me sitten taas vuodenvaihteen jälkeen aktivoidutaan, ehkä. :D

8 kommenttia:

  1. Täytyis itekin alkaa palaamaan normaalin treeni rytmiin koirien kanssa, aika laiskotellen on tämä kuukaus menny. :D

    VastaaPoista
  2. Hienosti se mun silmään meni :D Mä en tosin tiedä agilitystä mitään.. ja mä tahon kans agilitykoiran :D

    VastaaPoista
  3. Meidänkin tarvis kyllä aktivoitua, koska sit kohta Esmen kaa ei voi enää harrastaa. Meiänkin piti tulla tonne lahteen mut missasin ilmottautumisen. :( Hyvältä teiän meno näytti noin muuten! :)

    VastaaPoista
  4. Olinkin tuolla kisoissa lauantaina koko päivän töissä, harmi kun en teitä nähnyt, missä luokassa Didi ja Skitso kisaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skitso kisasi ykkösissä tuolla, ja Didi kisaa kolmosissa, mutta ei kisannut tuolla. :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!