17. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI 2014: LUUKKU 17

Tulin julkaisemaan teille vähän kuvia viikonlopulta, kun Netta tuli belgipoikien kanssa moikkaamaan meitä lenkin muodossa. :)
Mikä kuvista on sinun suosikkisi?


















6 kommenttia:

  1. Toi vika Skitso-kuva. Koska se näyttää karvaselta ruskeelta Muumipeikolta, jonka Nuuskamuikkunen on just lähteny Muumilaaksosta.

    VastaaPoista
  2. Lumi-Raiku, viimeinen Skitso ja tuo ihan viimeinen porukkakuva on kivoimmat! Kivat tunnelmat kaikissa.

    Noi pystykuvat on mun miniläppärin näytölle ihan valtavia, joutuu rullaamaan alas kahden ruudun verran, että näkee koko kuvan. :D Nimim. en jaksa datailla pöytäkoneella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en edes ajatellut! Tää mun näyttö kun tuppaa olemaan joskus vähän liian iso ... :D

      Poista
  3. Tykkään kovasti tuosta kuvasta jossa belgipaimen loikkaa, kaikin puolin ihan loistava otos :)

    Jos samaan syssyyn antaisin jotain kritiikkiä (vaikkei sitä pyydettykään, anteeksi) niin alkupään kuvat ovat aika tummia, turhankin tummia + käytät ilmeisesti jotain dodge-työkalua valaistaksesi koiria erottumaan taustasta?

    Se on hyvä keino, mutta joissain kuvissa koirien ympärilläkin on aika häiritsevää kirkasta aluetta, siis esimerkiksi kolmanneksi viimeisessä kuvassa koiran ympärillä ja varsinkin takana on tuollaista taustasta erottuvaa vaaleaa väriä. Ikäänkuin koira hohtaisi, ja se ei kai ole tarkoitus..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! En käytä mitään dodge - työkalua, eli todennäköisesti jäljet on kamerasta ja muokatessa korostunut.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!