12. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI 2014: LUUKKU 12


9 kommenttia:

  1. voitko tehdä jossain vaiheessa (jos joulukalenteriin ei voi videoiden takia tehdä) mutta teidän kaikkien (sun äidin ym) koirien esittelyt kun olen itse aika uusi täällä ja olisi kiva tietää? :)

    VastaaPoista
  2. Jes jes! Tämä oli kyllä ihan huippu joulukalenterin luukku! :D Oli kyllä mielenkiintoista kuunnella tarkempaa selostusta sun aksahistoriasta, kun joskus luin vaan jonkun vanhemman lyhyehkön postauksen kauan sitten. 10. luukku oli myöskin tosi kiva. :)

    VastaaPoista
  3. Tää oli tosi mielenkiintonen ja kiehtova postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi mainio video! Woo! :D

    VastaaPoista
  5. Ei pahalla, mutta missä välissä oot kisannu noitten koiries kanssa 1 ja 2 luokissa? Tuntuu, että oot heti menny joihinkin sm-kisoihin noitten koirien kanssa heti kisaiän täyttyessä. Vai onko äiti kouluttanu koirat ja kisannu niiden kaa alemmat luokat ja sä sitten kisaat kaikki hienot arvokisat ja 3 luokan kisat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan itse olen kouluttanut koirani ja kisannut kaikki luokat agilityssä ykkösestä kolmoseen ... Ollaan kyllä menty kisoihin heti kun se sallitaan, mutta mikäs siinä kun on nopeasti oppivat koirat, agility yleensä aloitetaan vuoden iässä.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!