1. syyskuuta 2014

Eihän siellä Helsingissä ollakkaan oltu

Viime viikonloppuna käytiin kisaamassa Helsingissä ja misseilemässä Hyvinkäällä erkkarissa.

Lauantaina oli aksakisat. Skitson radat oli ensin, ja Deen myöhemmin iltapäivällä. Skitsolle tuli ensimmäiseltä radalta 15. A:n ja puomin kontaktit, seka keppien aloutuksesta. Mä kökötin keppien edessä, joten Skitso ei kunnolla nähnyt niitä - hermostui ja aloitti huolimattomasti. Skitso kävi koko radan ihan hullun kuumana ja tuntui etten saanut siihen mitään kontaktia, se selkeästi kuumuu kisatilanteessa ihan likaa. Enkä mä oikein tiiä mitä tekisin. Se näkyy myös sen tekemisessä; treeneissä se tekee kaiken ihan sika tarkasti ja hyvin, kisoissa aina vähän sinne päin. 

Toiselta radalta sitten kymppi, kontaktit osui, mutta taas keppien aloitusvirhe, kun lähtein sen huolimattomasti kepeille, kun en ohjannut kunnolla edellistä hyppyä. Toku teen treeneissä ihan tarkoituksellakin välillä niin, että lähetän huolimattomasti. Ja juoksen keppien välistä kun koira pujottelee ja heittelen leluja ja lähden juoksemaan vastakkaiseen suuntan jaja ... Kisoissa se vaan kuumuu niin hirveästi, ettei keskity kunnolla. Radat oli joka tapauksessa meidän kisauran siisteimmät, joten ihan tyytyväinen mieli jäi. :)

Didille tuli jokaiselta radalta komea hylkysuora. :D Kaikki radat oli kyllä tosi lähellä nollaa, etenkin ensimmäinen! Tokalla mä en kerennyt tekemään valssia ekan putken jälkeen, joten pakka meni siinä vaiheessa sekaisin, ja uusin A:n, kun neiti tuli sen niin törkeästi läpi. Ekalla en kerennyt tekemään persjättöä, joten mun mahikset oli saada koira oikeaan päähän oikeesti aika olemattomat. :D Vikalla puolestaan D jostain syystä tuli keinulta alas (??) ja sitten ohjasin keppien jälkeen vahingossa putken väärään päähän, kun rata unohtui. Didi teki ihan perushyviä ratoja, joten näistäkin radoista jäi oikein hyvä mieli!


 Käytiin kisojen jälkeen morjestamassa Sannia ja flättejä, Skitso ei ihan arvostanut, mutta kiitos seurasta!

Sunnuntaina me sitten misseiltiin erkkarissa! Paljon oli tuttuja paikalla, ja aika kului kuulumisia vaihatessa. Mudejakin kyllä riitti, sillä niitä oli historiallinen määrä 44! Raivo oli meidän koirista ensimmäisenä kehässä. Pikkumies käyttäytyi hyvin niinkuin aina, ja olisi kovasti halunnut tuomarin vinkupallon itselleen. ERI sieltä napsahti ja loppujen lopuksi Raaveli oli neljän koiran joukosta ERI2 SA! Paras uros - kehässä meni paaaaljon paremmin kun odotettiin, sillä monen koiran joukosta Raivo oli PU3 VASERT!! Hieno pikkumiäs ♥

Skitso yllätti myös ihan totaalisesta! Viiden nuorten luokan koiran seasta Skitso voitti luokkansa ERI:llä saaden myös SA:n! Mulla oli pää ihan pyörällä onnesta, Skipa selkeästi miellytti! PN - kehästä meidät käteltiin ulos, mutta kun oltiin Skitson kanssa vielä JH1 ei tuosta olisi voinut olla ylpeämpi, hienosti se jaksoi!

Myös Didin emällä meni hienosti, Pamela oli AVK1 SA ja kaiken lisäksi PN3 VASERT:N! Kiri oli ERI JUK4 ja Torsti ERI JUK4, ei mennyt ollenkaan huonosti meidän tiimillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!