29. joulukuuta 2016

Vuosi 2016

Jos vaikka tehdään tästä vuodesta pieni kertaus, että mitäs kaikkea sitä tapahtuikaan. Vuosi 2016 oli ehdottomasti paras vuosi tähän mennessä, ei todellakaan maailman kannalta, mutta omalta osalta. Me tutustuttiin hurjaan määrään uusia ihmisiä, nautittiin ja pidettiin hauskaa.

Tammikuu oli ahkera treenikuukausi. Skitso treenaili Kiitolassa vähän kaikenlaista, ja Didin kanssa valmistauduttiin tammikuun vika päivä oleviin tokokokeisiin. Turun kisoista jäi käteen Didille yksi nolla ja Skipalle voittonolla. Tokokoe oli kunnon hyvänmielen koe, josta ALO2 156 pisteellä ja äärettömän hyvällä fiiliksellä. Tokokeen aikaan nähtiin myös Hannaa ja Wiksua ja Siiriä ja Kybää. Käytiin Skipan kanssa myös treenamassa Elinan Nextaritreenissä kun yksi irtopaikka vapautui, oli niin siistiä!
Uv vietettiin bortsupoikien Bondin ja Moetin seurassa.
Helmikuu aloitettiin ilouutisilla, julkaisin nimittäin Skipan ja Stefanin pentuesuunnitelmat kaikille julkisiksi! Helmikuussa ei kisattu ollenkaan, vaan treenattiin, olihan meillä esimerkiksi Fidariviikonloppu ja ohjatuissa käytiin taas ahkerasti Kiitolassa. Meikäläinen sairasti myös influenssan pois tieltä. Helmikuu oli siis hieman hiljaisempi kuukausi. Helmikuussa tuli meille myös 300 tilaajaa täyteen!
Maaliskuu alkoi ihan todella murheellisissa merkeissä, kun laumamme menetti viimeisen veteraanimme, Rivan. Vieläkin on ihan järjetön ikävä. Maaliskuussa oli myös Fidari, jossa pääsimme treenaamaan esim. moninkertaisen maailmanmestarin Martinan kanssa. Saimme tiedon, että päästään tänäkin vuonna edustamaan Suomea JEO-kisoihin, ja vaihdettiin treenipaikkaa Etelä-Karjalan koiraurheiluhalliin Katin oppiin. Sipoossa Skitso teki kaksi hyvää vitosta ja Didi sillä ainoalla radallaan kivan nollan. Lappeenrannassa Didi taiteili puolestaan triplanollan kolmella kakkossijalla, Skipalle ei mainittavaa menestystä. :P
Huhtikuu lähti käyntiin Jyväskylän kisoilla. Didille kaksi nollaa ja vitonen, Skipalle yksi voittonolla. Imatran perinteisestä pääsiäisnäyttelystä Didi kävi hakemassa itselleen ROP:in ja Skitso ja Raivo molemmat VARA-CACIB:it. Huhtikuun lopussa meillä oli kaksipäiväinen JEO-leiri, ja Skitso kävi Kuopiosta hakemassa puuttuvan tuplanollavoiton, Didi toi myös pari nollaa kotiin.
Toukokuu alkoi Pavol ja Martina Vakonickin valkalla, josta saatiin paljon uusia ideoita ja hyvää mieltä. Toukokuussa kisattiin Skitson kanssa Sipoossa, josta Skitso haki puuttuvan nollan ja sai menolipun SM-kisoihin, Didi tämän suoritti jo paljon aikaisemmin. Ihan mahtavaa! Meikä kävi myös Anne Talvitien workshopissa. Toukokuun tokavikana viikonloppuna käytiin kisaamassa Janakkalassa, Skitsolle yksi nolla kakkossijalla ja Didille tupla sijoilla 2 ja 3. Toukokuun vikana viikonloppuna oli myös vielä Tiia Vitikaisen valkka Helsingissä.
Käytiin myös Kybän ja Siirin kanssa Suurmetsässä uimassa.
Kesäkuussa alkoi vihdoin kauan odotettu kesäloma, joka alkoi viikon lomailulla Helsingissä Tirpan kanssa. Tavattiin kavereita ja lomailtiin vaan, koko viikkona ei Tripan kanssa treenattu ollenkaan, lenkkeiltiin vaan. Siitä oli sitten suoraan vikan Fidarin vuoro. Fidari oli kokemuksena aivan uskomaton, ihan paras porukka, ja tuntui ihan hirveältä kun homma loppui meidän osalta. Sitten olikin SM-kisojen vuoro, joka oli kokemuksena ihan uskomaton. SM8 oli kokemuksena sellainen, jota en koskaan tule unohtamaan, ja kukas muukaan olisi sen mun kanssa paremmin voinut jakaa kun Tirppa. Mun rakas. Juhannus me rentouduttiin mökillä.
Heinäkuu aloitettiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien JEO-reissulla, joka aloitettiin Elinan yskärillä Turkusessa. Siitä sitten matkustettiin Baltian maiden kautta Slovakiaan aika hulppeisiin kisamaisemiin, joissa käytiin vuoden 2016 kisat. Didin kanssa tuloksena oli yksilöiden neljäs sija, johon olin enemmän kuin tyytyväinen, mun huippuTirppa. Skitsokin teki tosi hienoja ja ehjiä ratoja, ja pisti todellakin parastaan, mä olin todella ylpeä mun junnusta. JEO:n jälkeen meikäläinen lähti melkein heti riparille, josta kotiuduttuani ajettiin Keminmaalle käymään junnuässämeissä. Meikäläinen ei todellakaan ollut parhaimmillaan, ja vaikka ja Didi ja Skitso tekivät perjantaina iltakisoissa molemmat nollat sijoilla 1 ja 3, itse SM:eistä lähdettiin tällä kertaa vain yhden sijoituksen kera.
Nähtiin Skitson pentueen isän emää reissulla.
Elokuu alkoi Sipoon kisoilla. Skitsolle kaksi vitosta ja yks HYL, Didille kaks vitosta ja yksi nolla. Hanna ja Siiri tuli tänne viettämään vikaan kesälomaviikonloppua Wiksun kanssa, ohjelmassa oli esim. laavuretki ja Lappeenranta touringia. 27.8 kisattiin Turussa ja Skipa taiteili tuplanollavoiton! Didi ei näissä kisoissa ollut ollenkaan, hän jatkoi vielä lomailua.
Syyskuun alussa Didi kisasi puolestaan Imatralla, ja tekikin meidän ensimmäisen TRIPLANOLLAVOITON, ja valioitui samalla myös hypäreiden osalta, tuplavalio siis! 10.9 juoksin molempien kanssa yhden radan HeiluHäntien kisoissa, Didille voittonolla ja Skipalle hylly, jonka jälkeen käytiin Santun valmennuksessa Hurtta-areenalla, joka oli tosi kiva kokemus. Ja niin, Skipa aloitti juoksut! 25.9 kisattiin vielä Skitson ekat kisat ennen mammalomaa, hänelle yksi voittonolla, Didi kisasi kaksi rataa, joista tuplanolla sijoilla 1 ja 3, ja hänestä tuli samalla rotumestari <3 Ja olihan Tirpalla samana päivänä myös synttärit.
Lokakuu alkoi ekalla Janitan ja Jaakon viikonloppuvalkalla. Niin huippua ja valaisevaa, nautittiin niiiiin paljon, ja heti seuraavana viikonloppuna Tripan kanssa Elina valkkaan, joka oli vähintään yhtä ihanaa. Syysloman meikä vietti Espoossa, ja lokakuuhun sisältyi myös toinen huippu Janitan ja Jaakon viikonloppuvalkka. Skipan ultraa jännitettiin myös urakalla. Minitirpat täyttivät myös jo kolme vuotta!
Marraskuu alkoikin Skipan ultralla, jossa selvisi, että kyllä siellä jotain on! Didi kisasi BAT:illa tuplanollan verran. Marraskuu huipentui Tereza Kralovan koulutukseen. Tuolta sain taas niiiiin paljon treenimotivaatiota ettei mitään rajaa, koko kokemus oli ihan uskomaton ja oli niin siistiä päästä Terezan silmien alle treenaamaan.
Joulukuu alkoi toisella Elinan valkalla Lahden puolella, ihan yhtä huippu kuin edellinenkin. 8.12 Skipan pienet taikaoravat saapuivat tähän maailmaan, ja heti seuraavana päivänä me lähdettiin Didin kanssa viettämään Messariviikonloppua, jota ei ikinä voita mikään. Loppujoulukuun olemme seurailleet pinkit lasit päässä pupsien kasvua (tänään jo kolme viikkoa!!), ja ihan huilailleet vaan, ollaan oltu tekemättä yhtään mitään. Uudeksivuodeksi tänne tulee hurja määrä porukkaa ihastelemaan taikaoravia, tulee ihana vuodenvaihde.

1 kommentti:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!