16. tammikuuta 2016

Linkitettyjen blogien top 5

Nyt luvassa vihdoin se viiden suosikkiblogin esittely linkatuista, muutaman mun kommentin kera! Nämä ei ole minkäänmuotoisessa järjestyksessä, ja anteeks, että jouduitte odottamaan tätä niin saamarin kauan...
Tämä blogi oli mulle iha uusi tuttavuus, johon törmäsin vasta kun tämä linkitettiin tuohon postaukseen. Ensimmäisenä kun avasin linkin, olin erittäin posiitivesti yllättynyt blogin siististä ja huolitellusta ulkoasusta, ja se on useimmiten sellainen asia joka saa mut tutustumaan blogiin vielä paremmin. Nopealla tekstien selaillu blogi vaikutti oikein kivalta, joten ei kun tarkempaan tutkintaan!

Bloggausvälit näyttävät näin nopealla vilkaisulla oikein riittäviltä, eikä blogissa ole kovin lähiaikoina ole ollut pitkää taukokuolemaa, teksteissä on riittävästi pituutta, ja blogi näyttäisi sisältävän myös oikein kivan määrän videoita, jotka on oikein kivoja ja laadultaan hyviä.  Kirjoittajan kirjoitustyyli on oikein kiva, ja postauksia oli oikein mielenkiintoista lukea, ja jaksoin kyllä lukea aina loppuun asti. Koirien sivuilta löytyy ihan riittävästi tietoa, tosin toivoisin niihin vähän enemmän yhtäläisyyttä, Javan luonteesta olisi myös kiva lukea, ja Kaken sivulle olisi kiva saada samanlainen sukutaulu kun Javalla, ihan näin esimerkkinä. Muutama kuva enemmän ei myöskään olisi pahaa tehnyt, mutta ne nyt on sellaisia pieniä juttuja, ja kuvat ovat kuitenkin isokokoisia ja hyvälaatuisia.

Pidän siintä, että blogin tausta on selkeä ja yksinkertainen, eikä se hypi silmille. Kaikki gadgetit on aseteltu siististi oikealle, ja sieltä löytyy kaikki mitä mun mielestä tarvitseekin, mutta se ei ole kuitenkaan tunnettu täyteen kaikkea turhaa ja epäolennaista, niinkun joskus saattaa näekä. Ei siis tuntunut, että mitään puuttui, ja kaikki on tosiaan kyllä oikein siististi aseteltu.

Kokonaisuudessaan todella kiva blogi, jonka löytämisestä olen todella iloinen, ja lukijaksi liityin saman tien. :)
Hannan ja Wiksun blogin löysin, kun tutustuin kaksikkoon paremmin JEO - leirillä ja sillä huipulla reissulla, mikä kesällä tehtiin. Tultiin Hannan kanssa alusta asti tosi hyvin juttuun (ja tullaan edelleen ;) ), ja tykkään myös Hannan blogista todella paljon. 

Jos multa kysytään, niin Hanna on visuaalisesti todella lahjakas, joka näkyy myös blogin ulkoasussa. Itse tykkään paljon kaikesta yksinkertaisesta, bannerissa on juuri riittävästi sitä jotain, ja ihan valkoinen tausta iskee kyllä muhun henkilökohtaisesti, ja ulkoasussa on mukavan rauhallinen tunnelma. Kukat Wiksun päässä tuo aivan loistavan, pienen väripläjäyksen, tykkään paljon!

Postausväli on riittävän aktiivinen, ja postauksia tulee iha riittävän usein, eikä missään vaiheessa ole tullut fiilistä, että millon oikeen tulee uutta postausta. Hannan kirjoitustyyli on todella kiva ja persoonallinen, ja postaukset todellakin säilyy mielenkiintoisina lukea. Teksteissä on ihan suhteellisen hyvin pituutta, toivoisin tosin blogin sisältävän enemmänkin videoita, niitä kun ei tosiaankaan ole hirveästi postausten joukossa. Molempien esittelysivuun kaipaisin myös hieman enemmän asiaa, kuvia, tekstiä, ja vähän lisää kuvailua, nyt ne vaikuttaa hieman tyhjältä, eikä niitä saa okein hirveästi mitään irti. Jo pelkästään muutama kuva lisää toisi jo ihan erinlaisen vaikutelman. Gadgetit on siististi oikealla, ja niitä on myös oikein riittävästi, ainut asia, jota jäin kaipaamaan, oli jonkinnäköinen "aikojen top 3"-tyyppinen gadgetti.

Kokonaisuudessaan todella kiva blogi, joka ansaitsee paljon enemmän lukijoita, mitä sillä nyt on!
HiuHau
Sofiaan tutustuin aikoinaan Koiramestarissa, ja tultiin siellä tosi hyvin juttuun keskenämme, Sofian kanssa taisinkin viettää siellä kaikkein eniten aikaa. Sitä kautta tutustuin myös Sofian blogiin, joka on aikojen saatossa kehittynyt vaan parempaan ja parempaan suuntaan, ja varsinkin nyt blogi on jo ihan uskomattoman laadukas ja todella mukavaa luettavaa. Hiuhau ansaitsi siis ehdottomasti maininnan tässä postauksessa! 

Sofian ulkoasut on kehittynyt aivan uskomattoman paljon, ja blogin nykyinen ulkoasu on oikein kiva. Sininen väri taustassa ja bannerin taustassa tuo kivaa väriä blogin muuhun maailmaan, ja banneri itsessään on yksinkertainen, mutta silti riittävän monimutkainen, jotta se näyttää joltain, eikä se vaikuta todellakaan liian yksinkertaiselta,

Sofian postausväli on ainakin viimeaikoina ollut oikein aktiivinen, ja postauksissa on oikein kivasti pituuttaa, toiset kuitenkin lyhyempiä, kun taas toiset pidempiä. Sofian blogi sisältää myös oikein kivan määrän videoita, tosin en pistäisi pahakseni jos niitä olisi enemmän, mä kun olen sellainen videofriikki. :P Esittelysivuihin toivoisin ehdottomasti enemmän tietoa, Wakan sivu tosin on oikein kiva ja siinä on paljon asiaa, mutta kaikkiin muihin sivuihin kaipaisin paaaaljon enemmän tekstiä. Gadgetit on siististi aseteltu oikealle, eikä siellä ole mitään ylimääräistä, tai vaikuta täyteen tunnetulta.

Sofian blogi on todella kiva, ja postaukset oikein laadukkaita ja mukavia, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan! :)

Veeran blogia aloin aikoinaan seurailla puhtaasta mielenkiinnosta, samalla paikkakunnalla kun asuttiin/asutaan, ja Veerakin kun harrastaa agilityä. Veeran blogi on myös sellainen, joka on koko ajan kehittynyt vaan parempaan ja parempaan suuntaan, ja esimerkiksi tämänhetkinenkin ulkoasu on mielestäni yksi blogin parhaista, ja tykkään siintä kyllä paljon! Veeran blogi onkin täynnä treenipostauksia, ja tiedän, ettei ne kaikkiin iske, mutta itse kyllä tykkään paljon, yllätys. :P

Ulkoasusta mainitsinkin jo, mutta tykkään siintä kyllä paljon, riittävän yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain, ja tausta tasapainoittaa yksinkertaisuutta hyvin. Veeran postausväli on oikein kiva, ja postauksia satelee oikein aktiivisestikin, ja niissä kaikissa on vielä oikein kivasti pituuttakin täytettynä isoilla, hyvälaatuisilla kuvilla ja joskus myös videoilla, joita tässä blogissa onkin mun makuun oikein kiva määrä treenivideoita aina tekstin tasapainoksi. Gadgetit on oikealla oikein siististi, ja tykkään perus linkkien sijaan olevista kuvoista ja kuvista, vähän jäin kuitenkin kaipaamaan lisää yhtäläisyyttä vielä itse kirjoittajan esittelysivun kuvaan muihin linkkikuviin verrattuina, mutta se nyt ei ole mikään hirveän iso juttu. 

Donin esittelysivu on todella kiva, paljon tietoa ja paljon kuvia, tykkäsin paljon, ja tuntui siltä, että siinä kyllä ehdottomasti oli kaikki tarvittava. Riskin esittelysivu kuitenkin on edelleen melko tyhjä, ja olisin siihen kaivannut jo vähän täytettä edes jonkinnäköisen luonteenkuvauksen merkeissä, vaikka Riski vielä nuori onkin. Itse kirjoittajan esittelysivuun olisin myös kaivannut vähän sitä jotain, nyt jäi vähän tyhjä vaikutelma.
Veeran blogi on kuitenkin kokonaisuutena ehdottomasti todella kiva, suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan!
Heljän blogiin eksyin aikoinaan muistaakseni Petsien kautta, ja onhan kyseinen blogi muutenkin erittäin tunnettu, ja Heljän blogi onkin saanut paljon suosiota. Itse en kuulu vähemmintöön, vaan pidän tästä blogista todella paljon, ja postaukset luen aina oikein mielelläni läpi. Heti kun blogiin astuu, tulee ainakin mulle sellainen olo, että haluaa ehdottomasti edes selata blogin läpi, sillä se vaikuttaa ja heti pintaraapaisulta todella kivalta ja laadukkaalta blogilta.

Ulkoasusta tykkään paljon, banneri on riittävänä monimutkainen ja siinä on ihan riittävästi väriä, mutta se on kuitenkin sopivan yksinkertainen, ja myös tausta on kivan rauhallinen ja yksinkertainen, josta tykkään (olette varmaan huomanneet tämän postauksen aikana, että yksinkertaisuus puree :P). Postaustahti tällä blogilla on todella kiva, ja postauksia satelee ihan riittävän usein, jotta lukijan mielenkiinto pysyy yllä. Jollekin voisi olla hieman häiritsevää, että yhteistyöpostauksia tulee suhteellisen usein, mutta mua se ei henkilökohtaisesti häiritse yhtään, ja kyllähän sen myös ymmärtää, on tämä kyseinen blogi sen verran tunnettu ja suosittu. :) Postauksissa on oikein kivasti pituutta, ja kirjoitustyyli on myös omaan silmään todella miellyttävää lukea.

Gadgetit on aseteltu siististi oikealle, ja mua miellyttää noi linkkikuviot. Jonkinnäköistä "TOP-postaukset kautta aikojen" - gadgettia olisin ehkä kaivannut, mutta se nyt ei ole kovin iso juttu, ja noin kokonaisuuten oikealta löytyy kaikki tarvittava siististi aseteltuna. Sivuja löytyy todella kiva määrä aina esittelyistä koiramaisiin kuluihin asti, joka miellyttää mua suuresti. Esittelysivut ovat kokonaisuutena yhtäläisiä, ja niistä löytyy oikein riittävä määrä teitoa.

Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan (tämänkin) blogin!

---------*---------

Koska oon surkea päättämään asioista ja blogeja tuli paljon, halusin vielä ihan vaan heittää tähän loppuun "muutaman kunniamaininnan", eli en sen kummemmin kommentoi näitä, mutta nämä kuuluvat myös meidän suosikkiblogeihin. Näiden lisäksi olisin halunnut mainita varmaan about miljoona muuta, mutta mun oli pakko hillitä itseni. :D

Tintarillan seikkailuja
Resko ja Kasko
Panjoteam

13 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Teidänkin blogi meidän lemppareita. :)

    VastaaPoista
  2. Olitpas listannut kivoja blogeja, joukosta löytyi monta omaakin suosikkia, mutta myös ihan uusia tuttavuuksia :)

    VastaaPoista
  3. Kiva listaus, löytyi mullekkin uutta luettavaa. Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos paljon aivan ihanasta yllätyksestä ja noista sanoista <3 Piristi päivää kummasti ja hymy on nyt ainakin korvissa asti :P Samoja suosikkejä löytyy meiltäkin - myös te löydytte meidän lemppareista! :) Jeij!

    VastaaPoista
  5. Oi, isot kiitokset kivoista kommenteista :)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos hirveästi ihanasta palutteesta ja maininnasta! :)

    VastaaPoista
  7. Oho, olipa kiva bongata Bloglovinin lukulistan kautta että meidän banneri on linkitetty :D Kiitos kivasta palautteesta! :)

    VastaaPoista
  8. Teidät on haastettu; http://riemurajaton.blogspot.fi/2016/01/rotupohdintaa.html :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!