9. lokakuuta 2015

Minitirpat

Lauantaiaamun lenkkiporukka
Viime viikonloppuna oli taas vuotuisen pentupäivien aika, jolloin Didin pupsit tulevat tänne maalle viikonlopuksi viettämään omistajiensa kanssa hauskaa ja treenailemaan! Perjantaina illalla meille saapui jo Inky ja Kiri omistajineen, ja illalla ei tehty mitään muuta kun katsottiin Possea ja juteltiin kauan, mudit leikki keskenään ihan hulluna, heillä ja ihmisilläkin oli ainakin huippu ilta.
Maisa jäljellä
Inkkari samassa puuhassa
Ja vielä Kirikin!
Lauantaiaamuna syötiin oikein täyttävä aamupala, jonka jälkeen lähdettiin pellolle mudeja juoksuttamaan pienen peltojäljen kautta. Tässä vaiheessa myös Maisa oli jo liittynyt seuraamme, ja kaikki lapset jäljesti niin kovin keskittyneesti ja hienosti! Pellolla sitten taas puolestaan juostiin, uitiin paskaojissa ja otettin kaikki ilo irti paljosta tilasta ja juostiin hurjasti kilpaa. Peltoilun jälkeen lähdettiinkin melkein jo suoraan hallille aksaamaan, jossa tavattiin myös Torsti (pitkästä aikaa!) ja Kentsu. Minä ja äiti toimittiin aksakouluttajina lauantaina, ja tehtiin muutamaa pätkää Euroopasta. Kyllä noista kaikista pennuista on tullut sellaisia aksatykkejä ettei mitään rajaa, maailman tosiaan kannattaa varoa näitä raketteja, ihan huippulapsia! Jasmin pääsi myös tulemaan näyttämään pennuille vähän frisbeetä, ja oli kyllä ihana nähdä, kuinka ihanasti kaikki pennut syttyivät ihan välittömästi frisbeelle ja hakivat keikkoja ihan hulluna, hienoja koppejakin jo saatiin.
Halleilun jälkeen käytiin vielä hallin lähimaastossa jäähkälenkillä, ja Seija toi näytille myös Maisan uuden kaverin, gronttutyttö Millan. Milla on itse asiassa Netan Riesan (kaikki blogin lukijat varmasti tietävät jo Netan ja hänen belginsä :D) tyttö, hauska sattuma, että tuli ihan lähipiiriin Riesan lapsi! Oli kyllä kertakaikkisen ihastutta, hieman uninen lapsi ♡

Illalla oli luvassa äärihyvää ruokaa, saunaa ja kylpytynnyriä, leffaa ja sitten taas petiin aivan liian myöhään, sillä sunnuntaina olis aikainen herätys.
Sunnuntaiaamu alkoi taas hyvällä aamupalalla, peltoilulla samaa reittiä vähän isommalla porukalla, mukana tällä kertaa 9 koiraa, ja tämän jälkeen ajettiin hallille. Sunnuntaina meillä oli myös jo Inkyn omistajan aviomies Rajalan Janne pitämässä koulutusta, ja Skitsokin pääsi treenaamaan. Vedettiin Skitson kanssa ekana, ja Skipa oli niiin hyvä! Kuunteli paremmin kun pitkään aikaan, ja yhteistyö vaan toimi. Ei oikeasti ollut mitään suurta ongelmakohtaa, ja meni tosi hienosti. Ehkä ne nollahaaveet ei ole niin syvälle haudattu kun luulin, kyllä se siintä! Muutkin pennut oli taas niin taitavia vaikka olikin jo vaikeampaa rataa, sanokaa mun sanoneen, että näistä lapsista tulee vielä isoja tähtiä.


Videolla Skitson vika veto.

Siihen loppuikin meidän viikonloppu. Raivo käyttäyti viikonlopun todella hienosti vaikka paikalla olikin paljon vieraita uroksia, ja jos meinasi ruveat vähän pullistelemaan, Didi kävi läppäisemässä tassun Raivon päälle ja siihen loppui. :D Pennut täyttivätkin tänään 9.10 jo 2 vuotta, ihan uskomatonta, miten nopeasti aika menee! Maailman isoin kiitos kuuluu parhaille pennunomistajille, jotka ovat tarjonneet pennulle rakastavan ja harrastavan kodin. Onni on ainakin tähän asti täysin terveet (*koputtaa puuta*) ja hyväpäiset pennut.


kuin karhuemo pentujaan ja luoja luomiaan

niin minä sinua vaan
vaik leipä loppuis vesikin 
yksi pysyis kuitenkin
minä sinua vaan

Kun hullu valokuvaaja saa toteuttaa visionsa ...

7 kommenttia:

  1. Eikä ihana toi vika kuva!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana toi viimeinen kuva! Miten ootkin saanut mudit tolleen poseeraamaan! :)

    VastaaPoista
  3. Todella kivoja kuvia kaikki, mutta tuo viimeinen vie kirkkaasti voiton. :D

    VastaaPoista
  4. Ihan sairaan kiva postaus jälleen!:) ja ihania mudeja<3
    Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa mun blogia jonka tein eilen http://jossujavilli.blogspot.fi
    :)

    VastaaPoista
  5. Blogin yläreuna (bannerin yläpuolella) herjaa taas "404 - missing image" :/

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!