19. lokakuuta 2015

Ja minä sinua vaan

27.9 Lappeenrannassa neljä rataa. Pieksämäellä 11.10 kolme. Ja vielä Jyväskylässä 17.10 neljä.

Lappeenrannasta kotiintuomisina Skitsolle KAKSI nollaa, sij. 3 ja voittonolla A-SERT:in kera! En olisi kyllä koskaan uskonut, että Skitsolle tulee enemmän nollia kisoista kun Didillä, sille nimittäin vain ihan hyvä hyppärinolla. Pieksämäen kisat ei mennyt ihan suunnitellusti, aloitettiin aikaisin aamulla, jonka takia ohjaaja oli vielä ihan nukuksissa. Ekalta radalla en työntänyt Didiä kunnolla takaakiertoon, muuten puhdas rata ... Vikalta Skitsolle kuitenkin voittonolla ja H-SERT, huipputyttö! Vaikka otettiin kolme vikaa estettä koira jaloissa pyörien, kun ohjaaja jäi pahasti jälkeen, mutta taisteltiinpa loppuun asti! Oli sitä pakko nyt viedä jo treeneihin vähän karkkia kahden sertin kunniaksi. :D 

Jyväskylässä ei taas tunnu ikinä meillä sujuvan (karsinnat oli suuuuri poikkeus :D), mutta toissapäivänä sujui! Didille kolme nollaa neljästä, sijoilla 2.,3. ja hypärin sijoitusta en tiedä. Vikan rada hypärivalioitumisserti meni kakkoselle, mutta kyllä se sieltä vielä tulee ... Neljän nollan putki oli yhden keinulta lipsahduksen päässä, ja lähdöt toimi täydellisesti jokaisella radalla, kyllä Dips hoitaa! Skitsolle muutama hylkäys, hyviä ratoja molemmat, mutta lopussa aina pieni lipsahdus vei nollan. Ekan radan moka harmitti varsinkin, kun malttaisi ohjata loppuun asti ... Paikalla oli myös tämän vuoden suomenmestari, ja kellotuksen mukaan Skitso oli ekalla radalla sitä vielä puoli sekuntia nopeampi, aika kiituri! Didi kyllä myös pujottelee Jyväskylässä todella hitaasti, ja mäkään en tykkää tosta pohjasta yhtään, onneksi ei tarvitse siinä aktiivisesti treenata.

Videolta jäi näköjään puuttumaan Didin vika hypärinolla ...

Syyslomalla treenattiin kavereiden kanssa ja ihan keskenämme, lähinnä Skitson puomia ja muita pikkujuttuja. Didi voi yhden päivän "huonosti", itse koira oli erittäin pirteä, mutta ruoka ei millään pysynyt sisällä. Eläinlääkäreitä konsultoitiin, ja sieltä tuli ohjeeksi odottaa seuraavaan aamuun, ja jos vielä yön aikaan oksentaa, niin sitten lääkärille. Päivässä meni tämä kuitenkin ohi, ja koira oli taas ihan normaali. Tiedä sitten mitä siellä on tapahtunut, ja edelleen tuota seuraillaan, mutta toivotaan, että säästyttiin noinkin pienellä.

Käytiin perjantaina myös Katariinan ja koirien kanssa Linnoituksen valleilla lenkkeilemässä, mudit tutki innoissaan paikkoja, ja reilu tunti saatiin aikaa kulutettua, kunnes mun kyyti tuli. Kiitos vielä seurasta, oli oikein mugavaa!

Nyt se olisi sitten taas arkeen paluu, koulu nimittäin kutsuu. Meillä onkin ensi viikonloppu ihan vapaa, mutta sen jälkeen onkin suuntana seuraavaksi ACE:n Halloweenpartyt ihkauudessa hallissa.


7 kommenttia:

  1. Heijj, haluisitko joskus tehdä semmoisen postauksen, missä availisit (tällaisille agilitya hädin tuskin tunteville) vähän lajisanastoa. Toki ne varmasti löytyvät googlettelemalla, mutta postauksena ne varmasti jäisivät paremmin mieleen... Monta kertaa on pitänyt jo kysellä! :))

    VastaaPoista
  2. Mageita ratoja kummallakin muudelilla! Onnea Skitson A-sertistä ja H-sertistä!

    VastaaPoista
  3. Wou! Oli hienot suoritukset, voit olla tyytyväinen!

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus jälleen! jos on tulossa agikisoja yms. niin voisitko kuvata kisavideopostauksen?
    jos siinä näkyis vähä mite valmistut jne :P olis kiva :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voisinkin toteuttaa ensi viikonloppuna, kiitos!

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!