29. syyskuuta 2015

Hauvavauvan oma kirja


Saksan reissun aikana postiin oli tipahtanut jo kovin odottamani paketti, joka lähetettiin Hurttahuoneen puolesta. Kirja oli nimeltään Tassunjälkiä - Hauvavauvanoma kirja, ja sen kirjoittana toimivat Kati Männikkö ja Antti Tiainen. Kirjan lähettäminen ei velvoittanut minua mihinkään: ei blogipostaukseen, tai muuten mihinkään sosiaalisessa mediassa esittelyyn. Itse pidin kirjaa kuitenkin hauskana ideana ja itse ainakin aion sitä täytellä, tosin vielä en ole päättänyt täytänkö sen vasta joskus tulevaisuudessa mahdollisesti saapuvan pennun kohdalla vai nyt. ;)

Pieni pätkä kirjan takakannesta, joka tiivistääkin sisällön erinomaisesti:

Tassunjälkiä on iloisesti kuvitettu, hyväntuulinen kirja koiran elämänpolun muistiin merkitsemiseen. Siihen voi kirjata ylös niin tärkeät tiedot kuin hilpeät tapahtumat lemmikin elämän varrelta. Omille muistiinpanoille ja valokuville on hyvin tilaa.

Ja kirjasta tosiaan löytyy ihan kaikkea! Ensimmäisitä päivistä ja tunnelmista perustietoihin,  nimenantoon, strategisiin mittoihin, luonteeseen, ulkonäköön, päivärutiineihin, taitoihin, kilpailuihin, matkustamiseen, ruokintaan, eläinlääkärikäynteihin, koirakavereihin ja vaikka mitä muuta! Itseäni miellytti suuresti se, että kirja seuraa koiraa vähän niinkuin koko elämän läpi, eikä se käsittele pelkästään pentuaikaa, niinkuin alussa luulin. Kirjassa on tilaa esimerkiksi koiran omille pentueille ja vanhuuteen liittyvät muistiinpanot saa helposti ylös. Ja kuten aikaisemmin mainitsin, voi kirjaan laittaa ylös myös näyttely - ja muita kilpailutuloksia. Kirjasta löytyy myös mooonta sivua tilaa kuville ja muille yleisille muistiinpanoille, jos on jotain mitä haluaa laittaa ylös. Kirjasta löytyy myös aivain ihania kuvituskuvia, joita on todella kiva katsoa!

Halusin ehdottomasti jakaa tämän teidän kanssanne, sillä itseni se yllätti erittäin positiivisesti, ja tulee varmasti käyttöön! Löytyykö teiltä blogin lukijoilta jo kyseistä kirjaa?

4 kommenttia:

  1. Mulla on kans tää kirja, odotellu jo hetken aikaa pöydällä jotta ehtisin tutustua ja arvostella blogiin. :D

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaapas kivalta kirjalta! :) Tiiätkö missä näitä myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on! Hyvinvarustetuista kirjakaupoista löytää ja ainakin netistä tilaamalla. :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!