23. heinäkuuta 2015

Hurttahuoneen kolmas kuukauden haaste

Hurttahuoneen kolmas kuukauden haaste on nimeltään "Nyt leikkimään!". Ideana on siis kuvata koiran leikkejä kuvin ja/tai videoin ja kertoa kuinka/millä/kenen kanssa (esim. suosikkilelut, koirakaverit, ihminen, vetoleikit jne.) koira leikkii.

Aloitetaan Skitsosta.

Skitso rakastaa erinlaisten lelujen repimistä, ja harrastaa paljon myöskin tapporavistuksia. Leikkijänä se on hyvin raju leikkii mielellään paljon, ja Skitson kanssa leikkiessä varsinkin pienemmässä tilassa olen itse hyvin passiivinen Ketun kanssa leikkiessä. Millä Skitso sitten leikkii? Oikeastaan ihan kaikki käy, Skitsolla ei ole väliä millä leikitään, mutta pallot ja narulelut on todella suuressa suosiossa meillä. Vesileikit kuuluvat myös Skipan suosikkeihin, keppien noutaminen ja kuoppien kaivaminen on hirrrveän hauskaa. Ja kenen kanssa sitten leikitään? Skitso ei ole kova leikkimään muiden koirien kanssa, varsinkaan vieraiden koirien, vaan se on aika välinpitämätön, oman lauman kanssa leikit on kyllä kovia. Ihmisen kanssa leikkiminen on paaaarasta, ja Skitso tekee sitä hyvin mielellään. Kaikenlaiset noutoleikit on kovassa suosiossa, ja niinkun aiemmin mainitsin, suosikkileluja on erinlaiset pallot ja narulelut. Talvisin Skitso rakastaa myös lumipallojen heittelyä, ja aina lenkeillä menee kaikki aika siihen, kun tuo koppailee mun heittämiä lumipalloja.

Videolla Skitso leikki narulelulla mun kanssa, olen itsekin tuon koiran kanssa aika raju leikkiessä vetoleikkejä. :D
Kesäisin on myös kivaa mennä varjoon makaamaan ja jäystämään palloa.
Skitso on kyllä vähän roturasisti: mudien kanssa se leikkii ja juoksee mielellään.
Mites Didi sitten? Leikkijänä Didi on huomattavasti rauhallisempi kuin Skitso, mutta se pitää repiessään paljon ääntä ja käyttää kroppaansa voimakkaasti. Didi ei ole niin kova pallojen perään, vaan Didi pitää tuplasti enemmän vetoleikeistä. Millä Didi sitten leikkii mielellään? Erinlaiset narulelut on myös Didin suosiossa, ja Didi on myös ihan hulluna eläinten turkiksiin ja erinlaisiin muihin karvaisiin leluihin. Didi nauttii myös paljon ihan pelkästään ihmisen kanssa juoksemisesta pihalla ja hauskanpitämisestä. Kenen kanssa siis leikitään? Didi on myös vieraita koiria kohtaan suhteellisen välinpitämätön, mutta saattaa helpommin innostua leikkimään kuin Skitso, jos toinen koira jaksaa hirveästi hakea leikkiin mukaan. Niinkun mainitsin, vetoleikit on kovassa suosiossa, ja erinlaiset jahtausleikit: minä jahtaan koiraa ja koira jahtaa minua, sellaisita leikeistä D tykkää. En kyllä siis tosiaan ole Didin kanssa yhtä passiivinen kuin Skitson kanssa.
Pentujensa kanssa Didi oli ja on kyllä hyvin leikkisä: minulla oli (puhelin hajosi ja kaikki kuvat katosi) puhelimessa video, jossa Didi makaa selällään ja leikkii Inkyn kanssa, hirviöpentu repi ja roikkui aivan hulluna, mutta Didi vaan kärsivällisenä nalusi siinä lattialla. Didi kyllä muutenkin leikki pentujensa kanssa ihan todella mielellään, ja silloin Didistä tuli ihan uusi puoli esille.
Millaisia leikkijöitä teidän koirat on?
Ja vielä on aikaa osallistua Hurttahuoneen haasteeseen, löydät sen täältä!
Iloinen mudi. :P
Vieläkö muistatte nämä koirat? ;)
Tässä Diipa Oran kanssa.

4 kommenttia:

  1. Voooi pikku-Riesaa! <3 Olin kerennyt jo unohtamaan ton kuvan. :D -Netta

    VastaaPoista
  2. Rakastan sun blogia ylikaiken! aina kun tulen tälle sivulle niin alan hymyilemään koska tunnelma on vaan niin mahtava! :D Jos tulevia agikisoja niin voisitko kuvata videopostauksen? Olis kiva nähdä miten valmistutte, miten matkat menee yms (: Jos haluat niin käy kurkaa mun blogi! tahmatassutkurnivatmassut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voisin kyllä joo, on ollut jo vähän suunnitelmissakin kuvata sellainen joskus!

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!