6. huhtikuuta 2014

We hold our hands up high

Mun ei pitänyt vielä tulla kirjoittelemaan, mutta päätinpä kuitenkin.

Lauantaina pyörähdettiin kotikisoissa LAUlla. Vitonen, kymppi ja HYL. Melkein täydellistä mutta aina jotain pientä. Kohtaloksemme koitui kontaktit ja yksi ylimääräinen este. Kestää näköjään taas hetki, ennen kuin opetaan tuntemaan toisemme uudestaan pitkän tauon jälkeen. Meillä ei ollut oikein menoa ja meininkiä, ja molemmat oltiin melkoisen tahmeita. Koiran tahmeuden aiheuttajaksi paljastui loppujen lopuksi juoksut. Arvatkaa mitä se tarkoittaa? No sitä, että me ei päästä tokokisoihin 17.4. 

Niin mun tuuria. Tätä menoa korkataan meidät ekat kokeet vuonna 2028. Ähs.
Voiko siskokset olla näin eri näköisiä? :D Kuvassa Didi ja Didin sisko Marsu.
Tänään suunnattiin sitten vuoden ekoihin mätsäreihin Joutsenoon! Vaikka olisin kovasti halunnut ottaa rinsessankin mukaan jäi se tällä kertaa kotiin. En viitsinyt ottaa toista uroskoiria kiusaamaan tuoksuillaan. Skitso ja Raivo siis lähti mukaan!
© Äiti
Ensimmäisenä oli JH - kehä. Skitso esiintyi rauhallisen varmasti niin kuin Kettu aina, ja tulokseksi saatiin JH1, osallistujia oli kahdeksan. :) Lopussa alkoi Kettua jo vähän pännimään ja piti vähän avata suutaan, kun jatkuva seisoskelu oli niiiiin tylsää!

Tässä välissä äiti käytti Raivon pentujen kehässä josta he saapastelivat sininen nauha kourassaan, Paavo esiintyi hyvin, mutta ei oli millään malttanut pitää juostessa kaikkia neljää jalkaa massaa. ;) Kiituripaavo!

Sinisten kehästä © äiti

Skitso käyttäytyi pienten kehässä superhyvin ja sai näin ollen punaisen nauhan. Nauhakehiä odoteltiin hetken aikaa, ja sitten juoksin suu täynnä ruokaa Raivon kanssa sinisten pentujen kehään. Nuorukainen oli hienosti, välillä tuli hirveä hätä, että missä äiti on, mutta välillä sitten taas oltiin ihan namien ystäviä. Mamman poika! En olisi ikinä uskonut että meitä palkitaan, mutta niin se vaan Paavo pönötti SIN2 sijalla!


Vielä viimeiseksi pyörähdettiin pienten punaisten kehässä Skitson kanssa. Kettu esiintyi upeasti ja meidät osoitettiin sijalle 4, Skitso sai siis sijan PUN4! Paljon saatiin palkintoja ja ilma oli koko mätsärin ajan oikein hyvä, mitä nyt olin jäätyä puolikuoliaaksi.

6 kommenttia:

  1. Onpa Raivo kasvanut!

    VastaaPoista
  2. Vitsit, tää ulkoasu on hieno! c:
    Mahtava blogi, jään seurailemaan.

    Tiia - http://tiiacecilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Wow, hienoja koiria. Mistä kenneleistä? Onko sulla kik? Olis siistii tutustuu paremmin, itse 13w tyttö joensuusta ja kisaan ekat agility kisani 1pv toukokuuta coton de tulear uroksen kanssa ja nyt mulla on oma kelpi. Jos näit Joan kisoissa Perjantaina harmaa pipoista pitkää tyttöä niin se olin mä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat kiittää :) Nää on Mustantassun kennelistä. On kik, elsicx. Tsemppiä teille ja onnea, näinkin sut siellä :)

      Poista
  4. Onko tämä kik vielä olemassa ja ajantasalla?

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!