20. huhtikuuta 2014

Mennään vaan ei anneta minkään estää

Moikka!

Mä meinasin pihdata niin kauan, että saan tänne Nextarin videot esille, mutta sitten totesin, että en laita niitä ollenkaan (yhyy anteeksi). Samalla vanhalla kaavalle vedettiin läpi: treenattiin tarkkojen silmien alla parhassa seurassa. Tiedätte kyllä. Ei siintä sen enempää.

Perjantaina kisattiin tosiaan neljä rataa Joensuussa. Kannatti kyllä ajaa hallin pihaan puoli kahdelta aamulla, sieltä tuli nimittäin kolme nollaa ja yksi vitonen! Toisin sanoen, menolippu SM - kisoihin ja karsintoihin. Nyt sitten huilataan ainakin toukokuun puoleenväliin asti agilityn osalta.

Radat oli ihan perussiistejä suorituksia. Paitsi kontaktit *ahdistunut ilme*. Ne on edelleen ihan kauheat. Noh, ei auta kun lisää reeniä ja lisää reeniä. Muuten radat oli ihan katsottavia, viimeisellä radalla olin päädyssä ihan hukassa ja siellä vähän häslättiin. Kolmannella radalla D jostain syystä pysähtyi A:n jälkeen vähän jäljessä (:D), mutta onneksi meitä ei hylätty siintä hyvästä.


Lauantaina sitten Didin pennut tuli tänne riekkumaan! Neljä kuudesta tosiaan pääsi paikalle, vietettiin päivä mutaojissa ja aksahallilla. Mudeilla oli ihan sikakivaa, kuin myös meillä ihmisillä! Oli hirveän kiva nähdä kuinka isoja ja reippaita noista olikaan tullut! Didi ei edes päässyt hallille mukaan, ja Skitsokin teki vain hömppäaksaa, keskityttiin lähinnä pentuihin ja siihen mitä niiden kanssa edes voi tehdä (=ei paljon mitään).

Tänään oli sitten taas aika näytellä Imatralla! Ajettiin näyttelypaikalle kahdeksitoista ja iloittiin lämpöaisteista, niitä oli nimittäin +15,  ja nyt mittari näyttää +19, kesä tulee!

Odoteltiin n. puoleen kahteen ennen kuin mudien kehät lähti pyörimään. Ensimmäisenä oli Skitson vuoro esiintyä junnuluokassa. Elena Ruskovaara kopeloi hirveän tarkasti ja tuskallisen kauan Skitson pöydällä, ajattelin, että millon sillä päässä pimahtaa, mutta mitä vielä; Skitso seisoi koko ajan kärsivällisesti paikallaan, että mä olin ylpeä pienestä! Skitsolle nostettiin sininen lappu eli EH, ja odotettiin kilpailuluokkaa. Myös meidän vastakilpailija Mustanpippurin Laatuleidi "Laimi" sai EH:n, joten mentiin molemmat tasaväkisissä asemissa kilpailuluokkaa. Skitso osoitettiin kuitenkin ensimmäiseksi, eli Skitso sai tuloksen EH JUK1, oikein tyytyväinen olin.
© Emma Lonka


Sitten oli Didin vuoro. Neiti esiintyi rauhallisen varmasti, niin kuin aina, ja sai tulokseski ERI SA PN1. Didi oli siis ainut narttu joka sai ERIn, joten hyppelin riemusta ihan innoissani! Didiä vastaan kilpaili ROP - kehässä erittäin komea herra Tico, ja olin ihan satavarma, että Didi on VSP, vaikka kaikki väittivät, että "kyllä Didi tulee olemaan ROP!". Tuomari juoksutti ympäri ja tarkasteli koiria hetken, ja ojensi sitten punakeltaisen ruusukkeen Didille! Olin ihan hämmentynyt, yllättynyt ja iloinen, ja purin hämmästykseni kehumalla upee kehäkettua ihan hiiiirveästi. 

Päätimme jäädä vielä ryhmiin, vaikka tiesimme, ettei sieltä sijoitusta tulisi. Ja niinhän siinä kävi, että mudi käteltiin heti ensimmäisten joukossa ulos. Mukava päivä oli takana, minun hienot kehäkettuilijat

7 kommenttia:

  1. Oletteko koskaan käyneet Didin kanssa koiranäyttelyissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on valioluokassa (FI MVA), joten eiköhän sitä pari näyttelyä ole kierretty. :D

      Poista
  2. Mie olin tuol imatral esitin sitae valkosta pumi urosta joka sai sinisen. Ei ehityt katoto siun esiintymist l'hdettiin shoppaileen. Olitt emajailemass meid' vieress'. en saa ees hymiu;it' ..... prkl.

    VastaaPoista
  3. Mä olin Imatralla tuolla näyttelyssä.:) Seisoin melkein sun vieressä semmosen manchesterinterrierin kanssa:D

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!