30. huhtikuuta 2014

Hiki hatussa

Juoksimme viime viikonloppuna Niinun ja Teemun opissa Mikkelissä. Radat olivat oikein kivoja ja koirat toimivat hienosti, sai jopa itse ohjaajakin pientä kehua osakseen. Didi teki hienosti lopuksi koko radan puhtaasti, Skitso teki pätkissä, mutta kyllä sekin agitti loistavasti! Videolla apina ei näyttänyt parastaan ja väsy iski rankan viikonlopun jälkeen, mutta haitanneeko tuo. Meillä kaikilla oli hiki hatussa, lämpöasteet lähenivät kahtakymmentä astetta viikonlopun aikana. Alla videokooste ja eilen otettuja kuvia, joita muokkasin hieman rankemmalla kädellä, mitä pidätte?

Mulla on ollut ihan hirveän huono viikko ja ajatukset siinä neljän päivän lomassa - on sekin jotain. Onneksi sen aika nyt koitti, tuli muuten tarpeeseen. Saan viettää laatuaikaa rakkaiden laamaeläinten kanssa ja nauttia auringosta, parasta



Ja koska meiltä puuttuu tämän vuoden vappukuva, niin loppuun viime vuoden vappukuva, iloista vappua kaikille! Västäräkitkin kertoo sen, enää vähäsen aikaa kesään!



6 kommenttia:

  1. Skitson suorituksen jälkeen tekis itekin mieli juosta aksaa. :( Te meette niin sujuvasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun lähtee sillä ajatuksella että siellä on maailman parasta, niin silloin se sujuu ja on kivaa. :D Tjaa-a, en sanoisi tuota nyt vielä hirveän sujuvaksi. :D

      Siintä vaan hallille jos kerran mieli tekee!

      Poista
  2. Upeen näköistä ja osaat kyllä hienosti ohjata!

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi, tosi ammattimaista menoa ja kaunista yhteistyötä tolla videolla :) Ja kauniita kuvia, hauska toi vappukuva.

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!