13. lokakuuta 2013

ARVONTA! Voita itsellesi uniikki panta

Arvonta on taas avautunut ainakin hetkeksi!

Yli 70 lukijan kunniaksi on aika järjestää taas arvonta! Tällä kertaa voittaja saa valita mieleisensä pannan helmituotteista, jonka minä sitten tilaan. Voit voittaa itsellesi siis uniikin ja melko arvokkaankin pannan, siintä vaan osallistumaan! (Helmipannan arvo n. 15-25e, myös hinnakkaampia pantoja on). Arvonnan ratkaisutapa on vielä hieman hämärä, joko vippaan nimet arvontakoneeseen tai sitten keksin jonkun tavan millä koirat ratkaisevat arvonna, näemme sitten. Ja jos koirat ratkaisevat, kaikki tulee videolle.

Miten osallistun?:

Sinun on mahdollista lunastaa itsellesi kolme (3) arpaa seuraavin tavoin:

Ensimmäisen arvan saat olemalla blogin lukija. Kommetoi siis lukijanimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Toisen arvan saat antamalla kritiikkiä blogista. Muistakaa, että mitään lauseen/kahden "blogisi on kiva en keksi mitään" "kritiikkiä" en hyväksy, mutta ilmoitan sinulle jos et ole mukana.
Kolmannen ja viimeisen arvan saat mainostamalla arvontaa alla olevan kuvan avulla blogissasi.

Osallistumismalli:

Luen blogia nimellä Pena25, sähköpostini on penakoo@gmail.com
*ystävämme pena kirjoittaa kritiikin blogista*
Mainostin omassa blogissani *pena liittää tähän sen postauksen linkin, missä arvontaa mainosti*
Kolmella arvalla siis mukana.

Get it? Sitten vaan osallistumaan! Alla kuvat joiden avulla voit mainostaa arvontaa.


60 kommenttia:

  1. Rebecca Saleh ja sähköposti on curlymafia@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Demoiselle Lapin, aiedail@live.fi

    Ulkoasusta ei mitään muuta haukuttavaa, nykyinen on tosi jees, paitsi että blogi saisi olla samanpituinen bannerin kanssa (sivupalkkia ehkä kapeammaksi?)! Jo valmiiksi kiva blogi, johon tulikin äsken vielä tuplaten kivaa sisältöä, kun pentusten arki astui kuvioihin. Mielipiteitä ja pohdintapostauksia voisi ehkä tulla useamminkin tosin!

    Kaksi arpaa siis. :-)

    VastaaPoista
  3. Sonja Kaurola , sähköposti sonjakaurola@gmail.com :)

    VastaaPoista
  4. pirki cee ja pirkicee@gmail.com!

    VastaaPoista
  5. raitaaddu ja missi_1996@hotmail.fi
    Tykkään blogin ulkoasun ja textin selkeydestä. Banneri ehkä vähän täynnä mun mielestä. Tekstistä helppo saada selvää eikä virheitä löydy. Kuvat hyvä laatusia ja niitäkin hillitysti. Miinuksena ehkä ettei postausta tule niinniin usein. Kerta kaikkiaan hyvä! :)
    http://emmamaista.blogspot.fi/2013/10/arvonta.html
    Kolmella mukana

    VastaaPoista
  6. Oona Mäki, liuttinen@hotmail.com (Bloggerissa, käyttösähköpostina oona.maki(at)kolumbus.fi)

    Kritiikkiä voisin antaa ensin vähän ulkoasusta: muuten hirrrmu kiva, mutta onko se vähän täyteenahdattu ja näin aavistuksen sekava? Voi johtua myös siitä, että kaikki kuvat ovat molemmista mudeista, eikä yksittäiskuvia ole laitettu. Teksti on tosi kiva ja sun kuvien laadut on hyviä, joka tietty on erittäin hyvä juttu. Jos postauksia katsellaan taaksepäin, niin kysymyshaasteisiin olisin kaivannut huomattavasti pidempiä vastauksia, nyt ne ovat 1 sana - 2 lyhyttä lausetta, joka loppujen lopuksi kertoo melko vähän. Voisit useammin kirjoitella teidän treeneistä! Ihan yksityiskohtaisestikin olisi kiva lukea, eikä vaan sitä, että "tänään oltiin täällä ja eilen tuolla". :) Kuvat eivät myöskään oikeasti kerro aina enemmän kuin tuhat sanaa (viitaten siis siihen, että sulla on paljon pelkkiä kuvapostauksia). Nämä nyt siis on tuollaisia "yritin kaivaa kaikki vähänkään huonot puolet" -juttuja, tykkään lukea teidän blogia ja ne kuvatkin on ihan superkivoja, videot vielä kivempia!
    ... Mut bliis, kirjoita "siitä" äläkä "siintä". :D

    Kaksi arpaa oletan tulevan tällä!

    VastaaPoista
  7. Luen blogia nimellä Janette ja s.posti on jajore@luukku.com
    Kunpa meillä kerrankin onnistaisi!:)

    Blogista ei ole kummempaa parannettavaa, ainoana voisin mainita sen, että kommentoinnista voisi ottaa sanatunnuksen pois( niin ei tarvitsisi aina todistella "etten ole robotti":D).
    Toiseksi voisi olla sivupalkissa postauksista arkisto, jotta löytäisi paremmin jonkun tietyn postauksen. Blogi on yksi suosikeistani!:)

    VastaaPoista
  8. Emma & colliefani@gmail.com

    Ulkoasu on selkeä, värit sopivat täydellisesti toisiinsa, ja kirjoitustyyli on helppoa luettavaa. En tiiä et jumittaako kännykkä, mut tää näyttää et tausta olis pelkästään vihreä (?), joten taustalle olis kiva saada joku kuva. :) Kuvat on ihan ylihienoja!!

    Laitan kuvan blogiin kuhan pääsen koneen äärelle.. :D

    VastaaPoista
  9. Mukana kahdella arvalla

    Milh, huiskuhantamme@gmail.com

    Blogissasi on paljon eriaiheisia postauksia, niitä tulee usein ja ovat pituudeltaan sopivia. Kirjoitusasu on ihan ok, ja iso plussa siitä, että kuvia löytyy todella paljon ja ne ovat hyvälaatuisia & isoina lisättyjä. Kuvien asetteluun voisit kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota. Ulkoasu on kivan raikas ja vihreä, toivoisin taustalla jotain kuvaa. Bannerissa on todella kiva idea, mutta nyt se on vähän täyteen ahdetun näköinen. Kaksi taustalla olevaa kuvaa eivät oikein sulaudu hyvin yhteen, sen sijaan tykkään etualalla olevista rajatuista kuvista. Otsikko on mukavalla fontilla. Kaiken kaikkiaan bannerissa on vähän turhan paljon kaikkea mun makuun ja sitä vois yksinkertaistaa jonkin verran.

    VastaaPoista
  10. Sonja, suominen.sonja@gmail.com

    Blogi on yksinkertainen, mutta kaunis, sitä on helppo lukea. Banneri on ehkä hieman täyteenahdettu, mutta eipä se blogin seuraamista vaikeuta. Blogin sivupalkki on kuitenkin täynnä kaikkea, ettei yksinkertainen hämäläinen osaa tai jaksa ottaa selvää, mitä kunkin linkin takana on, eli sivupalkkia tahtoisin yksinkertaisemmaksi. Tekstiä on mukavassa määrin, toki tälle lukuintoiselle kelpaa aina enemmänkin tekstiä ja kuvia saa toki laittaa aina lisää, vaikka nämä asiat ovat kunnossa muuten blogissasi, sekä postausväli ei yleensä veny liiaksi.

    Kaksi arpaa siis : )

    VastaaPoista
  11. Emma ja hevimies_@hotmail.com
    Ja no öö, minä hirveesti tykkään täsät värimaailmasta, mutta banneri sit taas on musta ehkä turhan korkea, vaikka ihan toimiva kuitenkin. Sivupalkeissa on aika paljon matskua, mikä vähän häiritsee, mutta eipä näytä suuremmin mitään turhuuksia olevan.
    Hirmuisesti ärsyttää tuo todista ettet ole robotti-homma kommentoidessa! :D
    Elikä kaksi arpaa

    VastaaPoista
  12. Mirka, mirka.hallami@hotmail.com

    Tykkään blogin värimaailmasta. Banneri on minun makuun turhan täynnä kaikkea, paremmin ehkä toimisi jos bannerissa olisi koirista vain muutama yksilö- tai yhteiskuva. Fontit ovat kuitenkin kivat ja selkeät. Postauksissa on paljon kuvia, niistä tietysti plussaa. Tekstit ovat myös helppoja lukea ja mielenkiintoisia. Yleisilmeeltään kiva blogi, kaipaa ehkä kuitenkin pientä yksinkertaistamista. Blogi, jota luen mielelläni :)

    VastaaPoista
  13. Kolmella arvalla mukana!

    Linda H & panda13.lh@gmail.com

    Bannerissa on turhan paljon kuvia. Tekstit ovat mielenkiintoisia, sopivan pitkiä ja niitä on mukava lukea. Kuvat on plussaa! Ajattelitko joskus tehä videopostauksen? :) tai jonku sellase. En kylläkää löydä mitää moitittavaa :D
    Tuolta oikealta löytyy http://tattumaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Katariina K - kkettunentk@gmail.com

    Turhan häiritsevää että joka puolella tausta on sama vihreä. Sivupalkki hieman sotkuisen oloinen(kyseinen lukija gadget tekee siitä sotkuisemman:)) joissakin postauksissa mieleeni hieman liikaakin kuvia. Jotkut kuvat ovat selkeästi heikkolaatuisempia tai valoitukset mättävät, mikä laskee postauksen luku intoa. Muutama kuva häiritsevän kokoisia ruikkuja :D
    Monipuolisia ja erilaisen viehättäviä kuvia paljon. Postauksien määrä, laatu ja postaus väli hyviä. Bannneri on kokonaisuudessaan tosi kaunis. Pentupostaukset varsinkin vetävät lukijoita puoleensa ja kuviakin töllöttää kauan joten hyvä että niillä oma sivu. Matkapäiväkirja sivu tosi mielenkiintoinen.

    Kuvan laitan kohta jos muistan :D

    VastaaPoista
  15. Hannaa, hansskii@gmail.com
    Liityin juuri lukijaksi, todella mielenkiintoisen oloinen blogi ja aivan iihania koiria! Nyt tulee vähän mielipidettä blogista näin "ulkopuolisen" silmin, sillä tosiaan ensimmäistä kertaa tänne eksyin ja en ole vielä ihan hirveästi ehtinyt tutustua. :)

    Ulkoasu on kivan värinen ja bannerikin miellyttää omaa silmää. Tausta voisi ehkä olla joku kuviollinen, mutta ei tämäkään paha ole. Itseä hieman häiritsee se, että tekstin tausta on tummempi kuin sivupalkin. Itse tykkään että postauksia näkyisi useampi kuin yksi kerrallaan sivulla, sillä vanhoja postauksia selaillessa joutuu koko ajan vaihtamaan sivua.
    Kuvia on sopivasti ja ne ovat tosi hyvälaatuisia, siitä iso plussa! Tekstiä on sopivasti, joissan postauksissa vähän enemmän ja joissan vähemmän. Kirjoitat muutenkin kivasti. Keskityt olennaiseen etkä satuile turhia ja "tylsiä" asioita. Plussaa myös kattavista esittelysivuista, tuo matkakertomus on ihana. :)

    VastaaPoista
  16. Onpas kiva arvonta! :) Olen kahdella arvalla mukana. Nimi on Emma ja sposti on noutajavalo@gmail.com.

    Tässäpä vähän palautetta blogistasi: Ensinnäkin, sinulla on kaunis blogi ja aivan ihania kuvia! Jotakin parannettavaakin löysin. Otsikoiden fontti (Courier?) ei mielestäni oikein sovi blogiin. Tai en tiedä jos sinulla on joku erikoisfontti käytössä, mikä ei taas näy omalla selaimellani; minulla tosin on uusin Firefox käytössä. Bannerisi on todella kaunis, mutta ottaisin siitä nuo alimmat kuvat pois (ne, missä koirat makoilevat).

    Sinulla ei ole ollenkaan arkistoa! Tekstejäsi on muutenkin vähän rasittavaa selailla, koska sivulla näkyy pelkästään yksi teksti kerrallaan. Sinuna miettisin myös vähän blogin taustaa - olisiko se selkeämpi valkoisena? Matkapäiväkirja-sivu ei auennut minulle; miksei nuo tekstit ole blogipostauksina?

    VastaaPoista
  17. Luen nimella Ada ja sähköposti on lapponianherder@luukku.com
    Yksi arpa siis

    VastaaPoista
  18. Kiva arvonta! Kolme arpaa jaja luen nimellä: Nemoa Etsimässä (tai Sanni tai jos ei löydy niin ainakin blogini on Nemoa Etsimässä) & lovespeppi@gmail.com

    Palautteet: Banneri on kiva, ainut mitä en tykkää on Skitson kuva ns. Didin päällä ylimpänä. :/ Lukijaksi liittymis nappulan otsikko voisi olla mielummin "Mudihullut" tai "Mutinaattorit" yms. :D Välilehtien tausta on jotenkin ei minun mieleen. Voisi olla vaikkapa läpinäkyvä. Sivupalkki on hyvässä järjestyksessä. Blogissa on aika monia eri sävyjä. Niitä voisi yhdistellä enempi samoiksi.

    SIVUT

    Matkapäiväkirja- sivu on aikas kesken, sitä voisi muokailla. :) DiDin ja Skitson sivuille voisi lisätä tiedot esim. taulukoihin. Saattaisi helpottaa aika paljon. Sinusta voisi myös lisätä sivun, helpottaisi jos tietäisi minkälainen olet. Sivupalkissa "Suosituimmat tekstit" määrää voisi myös vähentää esim. viiteen. Niin ja blogiarkisto puuttuu, vaikeaa selata!

    Ja mainostus löytyy gadgettina blogin alhaalta: (lisään sen sinne pian)

    http://flattielamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Jenna jeku-95@hotmail.com

    Arvostelu blogista; Ihana ulkoasu, ihanat koirat, tosi kiva lukea treeneistä ja niistä arkisista jutuista kuten lenkkeilystä. Kuvat on ihania, kaikinpuolin tykkään kovasti :)

    ps: saaks anot osallistua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En löytänyt sinua lukijalistalta nimellä Jenna, joten et ole mukana. Ohjeissa lukee, että osallistuaksesi sinun TULEE olla blogin lukija.

      Poista
  20. Osallistun yhdellä arvalla. Luen blogia nimellä Eerika ja sähköpostiosoitteeni on eerika.kotijoki@hotmail.fi

    VastaaPoista
  21. Blogia luen nimellä Tiia ja sähköpostiosoite on tiia.taipale(at)netikka.fi. Yksi arpa riittää meille :)

    VastaaPoista
  22. Osallistun kahdella arvalla.
    Luen blogia nimellä PauGe ja s-postini on pauliina.jaakkola2@hotmail.com

    Kritiikkiä/ehdotuksia: Kirjoitat blogissa todella monipuolisesti ja riittävän pitkiä postauksia kuvien ja videoiden kera. Sulla on tosi hyvät esittelyt koiristasi. Bannerit mitä sulla on ollut on sinä aikana mitä oon sun blogia lukenu niin tosi hyviä nekin ollut. Postaus ehdotuksiksi voisin antaa esim. mielipide teksti siitä, onko koiran kanssa ppakko harrastaa ja kisata? tai/ja Skitson päivä kuvina :)

    VastaaPoista
  23. Yhdellä arvalla osallistun!
    Essi - essi.aholaakko@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Osallistun kolmella arvalla! :)
    Heikkuli, heidi99.saario@gmail.com

    Kaikki värit sopivat todella hyvin yhteen. Kuvasi ovat upeita ja koirien esittelyt ovat todella kattavia. Postaukset ovat ihanan pitkiä ja teksti on helposti luettavaa. Banneri on todella hieno, mutta ehkä turhan täyteen ahdettu. Kaikin puolin taidokas ja selkeä blogi, jota alankin nyt oikein kunnolla seuraamaan :)

    Mainostin arvontaa blogini sivupalkissa --> http://rockynblogi1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  25. Luen blogia nimellä erika (jos oikein muistan) sposti: epolia10@hotmail.com

    Tykkään tosi paljon bannerista ja blogin värimaailma on onnistunut. Ehkä vähän tummat noi välilehtien otsikon taustat. Hienoja kuvia! Tekstejä on mukava lukea ja kirjoitat kivalla tyylillä. Tekstin fontti voisi olla jokin vähän jännempi vaikkakin nyt se on kivan selkeä. :)

    Mainostin omassa blogissani: http://auringonallajamuualla.blogspot.com.es/2013/10/feria-viikonloppu.html

    Kolmella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  26. Hei, onpa kiva blogi! Eksyin tänne petsien kautta ja täällähän on vielä arvontakin menossa. :D Osallistun kahdella arvalla.

    En tiedä mistä syystä mulla näkyy eri kuva aina tuolla lukijapalkissa, mutta olen kuitenkin tuo mustapäinen cavalierpentu siellä, hahah. Nimi Ida Kuusisto ja osoite http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi

    Ja kritiikkiä: tässä on tosi kiva ylesasu ja kuvat on hyvä laatusia, joten tykkään. Bannerissa on ehkä kuitenkin mun makuun vähän liikaa kuvia. :)

    VastaaPoista
  27. Osallistun kahdella arvalla :-) photou, phootato@hotmail.com

    Tykkään blogisi selkeydestä ja hyvälaatuisista kuvista, kirjoittelet myös ihanan usein! Banneri on myös kiva, vaikkakin siinä on aika paljon tavaraa. Muuta kritiikkiä en kyllä keksi, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  28. Luen blogia nimellä Johanna Kupiainen, sähköpostini: kupiainenjohanna@gmail.com

    Osallistuin siis yhdellä arvalla :)

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukana! Lueskelen blogia nimellä Laura, s.posti on laura.rajala@kymp.net
    Blogin ulkoasu on kaikin puolin todella hieno ja selkeä, mutta itse kaipailisin mobiiliversiota blogiisi, luen blogeja lähinnä vain puhelimen kautta ja mobiiliversion avulla se on huomattavasti helpompaa :). Itse toivoisin myös jotain koulutus- ja ruokintapostauksia, kuten myöskin joku koirien tavarat-postausta.

    VastaaPoista
  30. Luen blogia nimellä Sinella. Sähköposti on sinella.i@live.fi

    Täytyy sanoa, että paras näkemäni koirablogi. Kirjoitat hienosti ja mielenkiintoisesti. Löysin blogisi juuri tämä arvonnan kautta, mutta lukijaksi liityin ihan blogin ansiota. Ulkoasu on todella upea, mutta mielestäni banneri tuo mieleen jonkun sivuston..Ei blogin. Se voisi ehkä olla vielä blogimaisempi.

    Mainostin tätä omassa blogissani osoitteessa http://simpukankuoressa.blogspot.com/.
    Kolmella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana!
    rebellion - pienipiski@outlook.com

    VastaaPoista
  32. Luen blogia nimellä Tuuli K, sähköposti: tuulijuulia@gmail.com

    Tosi kiva ulkoasu, banneri ehkä pikkuriikkisen sekava, mutta hieno. Teksi on selkeää ja mukava lukea. Värimaailma on hyvä! Kuvat ovat hienoja ja niitä on mukava katsella. Mitään varsinaista kritiikkiä en keksi.

    Mainostan blogissani http://maalimanlaidalla.blogspot.fi/ kunhan kerkeän. :)

    VastaaPoista
  33. Taidan lukea blogiasi ihan omalla nimelläni. Luulen ainakin niin.
    Tiina Selenius , Lieto , sposti ; t.selenius@gmail.com / t.selenius@hotmail.com

    Olen nyt seurannut blogiasi , lähinnä noiden Didin pentujen takia. Enkä vieläkään osaa päättää vaihdanko rotua vai en. Kyllä voi sitten olla vaikeaa. Tahtoisin niin pysyä medi kokoisissa , enkä siirtyä maxi koiriin. Vähän vaikeaa löytää sitä mitä hakee blogista , mut olen kömpelö näissä tietokone asioissa.
    Kuvasi ovat kyllä hyviä ja niitä katselee mielellään. :)

    VastaaPoista
  34. Inka, inka.rasanen@kotikone.fi

    Ulkoasu on kokonaisuudessaan kiva. Värimaailma kiva, fontti hyvä ja sopivan kokoinen, helppo luettava. Bannerissa minua henkilökohtaisesti häiritsee valokuvien selkeät rajat erit. tuossa Didin seisotuskuvassa. Ja samoin se, että Didin "oman värisessä" kuvassa ruoho näkyy vihreänä, vaikka sen olisi voinut oranssimmaksi myöskin muuttaa. Mutta kokonaisuus on hyvä :)

    VastaaPoista
  35. Tuulia, tuulia.tukiainen@hotmail.com

    Uus ulkka on jeba. Ainut ois kiva jos tausta ei rullautus samalla kun sivu rullaa koska tollanen kiekura häiritsee silmiä kun liikkuu vaikka se nätti onkin. Kiva syksyinen värimaailma siitä ei moitittavaa.
    Tekstin fontti liian iso, ei sovi oikein ulkoasuun. Vois olla pari kokoa pienempää. Seuraava häiritsevä asia on toi bloglovinin linkki jossa lukee "33 följare". Joo kaikella rakkaudella ruotsia kohtaan mut... :'D miks se on ruotsiksi?! ..
    Muutenkin toi sivupalkki vähän sekavan näköinen, sen vois saada siistimmäksi jos se ois vähän pienempi. Mutta ei välttämättä sittenkään kun kuitenkin siinä paljon linkkejä jne vaikea sanoa.

    Rakkain terkuin pilkunnusija ja kaks arpaa.

    VastaaPoista
  36. Jenny hurttateam@gmail.com

    Blogi on selkeä ja persoonallinen. Kuvat kauniita ja teksti helppolukuista. Huumoria löytyy sopivasti. Toivoisin monipuolisempia postauksia, kuten treenipostaukset, isot esittelyt perheen koirista sun muuta. Olen vasta melko tuore lukija. Kaunis blogi ja asianosaava kirjoittaja.

    Mainos löytyy blogini gadgetista hurttateam.blogspot.com

    VastaaPoista
  37. Netta, onigiriri@hotmail.com

    Blogin arvostelussa vedän kliseisen kortin esiin; en mä vaan sun ikäsenä ois osannu kirjottaa noin hyvin, ottaa noin hyviä kuvia saati sitten muokata mitään ulkoasua. :D Teksti on mukavan rentoa ja letkeää luettavaa, sopii myös laiskoille (niinkuin minä eheheh), koska pituutta on sopivasti, etkä vaan jaarittele siitä, kuinka ulkona oli hieno ilma ja aurinko paistoi-tyylillä. Pakko tosin sanoa tosta taustasta, että joo, väri on kiva, mutta en tykkää noista kiekuroista. Vie mun huomion kokoajan pois tekstistä ja kuvista. Banneri tosin on hieno. ;) Voisit joskus tehdä vaikka tutorialipostauksen siitä, miten opetat keinun/sivulletulon/vaikka maahanmenon koiralle. Ihan mielenkiinnosta, että pääsisi vertailemaan omiin koulutustapoihin ja ehkä napsia muutaman vinkin mukaan.

    Uskot varmaan mua, jos heitän mun seuraavaan postaukseen mainoksen? :D Voin tulla vaikka linkkaamaan sen tämän kommentin alle, kunhan saan sen ensin painokelpoiseksi. Eli kolmella arvalla menossa. (vielä tosin kahdella kröh)

    VastaaPoista
  38. Tätä ei välttis tarvii sit julkasta, mutta mainos löytyy http://tervuraptori.blogspot.fi/2013/10/so-you-wanna-train.html !

    VastaaPoista
  39. Luen blogia nimellä ||emmmi aaste21@gmail.com
    mainostin arvontaa blogissamme ( http://vastakarvaan-emmijapojat.blogspot.fi/ )

    elikkäs kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks tossa lukenu, että ei lisää osallistujia arvontaan? ;)

      Poista
    2. Pääsit vielä mukaan.

      Poista
  40. Siis arvontaan pääsee vielä mukaan?(:

    Luen blogia nimellä Silja, veikkolainensilja@gmail.com

    Olen vasta melko tuore lukija mutta tykkään sun blogista todella paljon! Ulkoasu on kivan värikäs ja banneri superhieno. En tiedä vammaako kännykkä (taas) mutta gadgettien ja muidenkin otsikoiden fontit voisivat olla vähän erikoisempia. Tosin ei tämäkään huono ole. Teksti on selkeää ja helppo lukea ja yleensä se ei ole vaan sellaista "tänään olin ensin tuolla ja sitten siellä ja oli kiva ilma", huumoriakin löytyy teksteistä sopivasti. + Sulla on aina upeita kuvia, saisit tulla joskus tännekin kuvaamaan meiän koiria :-D Blogista en hirveästi huonoja puolia löytänyt, tykkään siitä näin!

    Nyt kännykällä en voi lisätä mainosta omaan blogiini mutta huomenna saan sen luultavasti laitettua ja linkkaan mainoksen sitten tähän jos sopii?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniih, mainos löytyy gadgeteista (:
      http://koiruuksiakerrakseen.blogspot.fi/

      Poista
  41. Osallistuttaisiin arvontaan kahdella arvalla, mikälisikäli se on vielä mahdollista.

    Eli luen blogia nimellä Hertta ja Kerttu ja heljakeskilusa@gmail.com

    Blogisi oli minulle aivan uusi tuttavuus, ja hetken selailtuani törmäsin tähän kivaan arvontaan. Blogisi ulkoasu on yksinkertainen, mutta samalla mielestäni se sopii hyvin juuri tähän blogiin. Banneri on hyvin toteutettu (kuten kaikki Roosan tekemät) ja tausta sopii hyvin banneriin. Blogin tekstit mielenkiintoisia, ja monipuolisia. Kuvat isoja ja suht laadukkaita. Ainut mikä ulkoasussa jäi häiritsemään, oli Tervetuloa!-tekstin kaksi eri fonttiväriä. Onko kahden eri värin tarkoitus selkeyttää lukemista vai onko vain vahinko? :) Kaikenkaikkiaan siis tosi kiva koirablogi, jota jäämme innolla seuraamaan!

    VastaaPoista
  42. Jomppu Bond jomppunen@gmail.com
    Blogisi ulkoasu ja varsinkin banneri on todella ihana ja eläinten yms. sivut siistejä. Tekstisi on siistiä ja mukavaa luettavaa. Olet mielestäni myös aktiivinen kirjoittaja ja se on hyvä asia.

    Minostin arvontaa -> http://minajaelaimeni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  43. Lotta Lehti
    me.keinutaan@gmail.com

    Blogi on oikein mukava ja kivan selkeä. Kritiikkiä.. Hmm, No voisi olla enemmän erikoispostauksia, jokin taustassa häiritsee minua. Mutta oikein selkeä ja hyvä blogi.

    Muhahaa mahtava mainostelu postaus -> http://minniess.blogspot.fi/2013/11/osallistu-arvontaan-blogissa-mutiaiset.html

    VastaaPoista
  44. Vastaukset
    1. Tämän arvonna ratkaisemin on jäänyt melko pahasti, mutta lähipäivinä :)

      Poista
  45. eläin tyttö
    karkki267@gmail.com

    Blogin ulkoasu on hieno, mutta mielestäni se on ehkä vähän liian räikeä sävyinen.. tai tuo taustalla seisova koira ei ehkä olisi pakollinen.. ja sitten tausta ja banneri sopii yhteen, mutta voisi olla ehkää vieläkin parempi..(tai kun taustassa toistuu sama kuvio kokoajan..) muuten kiva blogi ja kaikilla omat mielipiteet;)
    Mainostus on blogin sivupalkissa, http://rakkaatmet.blogspot.fi/
    (kai tähän voi vielä osallistua:D)

    VastaaPoista
  46. Osallistun 2:lla arvalla. Seuraan blogia Bloglovinin kautta (Katri Ojaniemi taitaa olla siellä nimenä), sillä oma blogini ei ole Bloggerissa.

    Blogin ulkoasu itsessäään on todella siisti, mutta otsikkokuvien välit ovat epätasaiset enkä pidä siitä, että otsikkokuviin väkisin ängetään blogin osoite. Olen jo täällä blogissa, joten näen sen osoitteen itsekin. ;)

    Myöskin postausten alla oleva mielipidekysely (<3, :) :( :|) on mielestäni turha, sillä kommenteilla voi antaa mielipiteensä. Jos tuollaisen haluaa pitää, niin pitäisin korkeintaan yhden tykkää-napin, jota voisi klikata jos posti oli erityisen mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  47. Osallistun 3:lla arvalla , ja seuraan nimellä Patutus .

    Ulkoasu on ihan ok , entinen oli ehken hieman parempi . Teksti ja kuvat laadukasta . Mielipide-vaihtoehtoja liikaa .

    Mainostan blogissa : latepatebloggaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  48. Osallistun kahdella arvalla. :)

    Ninja ninjantaavi@gmail.com

    Tykkään taustakuvasta todella paljon. Se on jotenkin "kotoinen". Yläbanneri (teksti) sopii hyvin taustaan, mutta kuvat voisivat olla ehkä sävyiltään vähän enemmän tähän lookkiin sopivia. Silti on minusta simppeli ja siten kiva ulkoasu. :)

    VastaaPoista
  49. Mukana kolmella arvalla. :)

    luen nimimerkillä nallenpentu, nallenpentu@hotmail.com

    Taustakuva on hyvin hillitty eikä hyppää ärsytävästi silmille. Banneri on kanssa kiva, aina ei tarvitse olla kaiken maailman kuvia siellä :) Kuvat ovat hyviä ja teksti mielenkiintoista. Pentukuume vallan kasvaa noita pentukuvia katsellessa. <3 :)

    Mainostan arvontaa blogissani: http://koirakkaat.blogspot.fi/ (teen postauksen tämän jälkeen vasta)

    VastaaPoista
  50. Hei, jos pystyy vielä osallistumaan, niin osallistuisin kahdella arvalla!

    1. Olen lukijanne nimellä Venla, sähköposti venla.liikamaa@gmail.com
    2. Ulkoasu on oikein mukava! Taustasta en kovin pidä, mutta muuten oikein mukava kokonaisuus. Koirien sivut ovat hienosti kirjoitettu, mitään ei puutu. Ehkä tuosta yläkuvasta sen verran, hieno, vaikka onkin hieman yksinkertainen. Kokonaisuudessa sivut ovat siistit, selkeälukuiset ja antaa mukavaa tunnelmaa lukijalle.

    Elikkäs, kahdella arvalla ollaan mukana, jos vain vielä pystyy osallistumaan! (:

    VastaaPoista
  51. Millon tulee voittaja? Arvonnan alkamisesta on sentään jo 2kk :D

    VastaaPoista
  52. Osallistun kolmella arvalla
    1. Olen lukija nimellä Emppu, sähköposti eerika.bonken@outlook.com
    2. Ulkoasu on ihan ok, parempi olisi, jos banneri olisi hieman isompi, ja enemmän kuvia. Teksti on mielenkiintoista, ja sitä jaksaa lukea. Koirien tiedot ovat myös hyvin kattavat.
    3. http://bonzonboikanen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  53. Olen lukija
    NImimerkki: Emily
    S-posti: phillipsnalle@gmail.com
    Kritiikki: Blogisi on tosi mukava ja lämmin henkinen. Kuvat ovat selkeitä mutta videot ja enemmän tekstiä olisi kiva :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!