27. syyskuuta 2013

Yhden viikon treenitouhuilut tiivistetyssä paketissa

Perjantaina 19.9 ja maanantaina 23.9 oli Vakkurin Iidan vetämät yskäritunnit Skitsolle, ja oli toden totta tehokas valmennus! Skitso sai hirveäsi kehuja, ei ole kuulema mitään heikkouksia koko koirassa, (ohhoh sitä naurun määrää), mutta kieltämättä kettu oli harvinaisen pätevä. Perjantaina tehtiin seuraavan näköisiä radanpätkiä: (ekan radan mutkaputki on ihan hassussa kohdassa, samoin pituus)



Tässä radassa oli ensimmäinen ongelma 4-6 väli, sillä en millään meinannut keretä tyrkkäämään takaakiertoon, mutta onneks kettunen osaa hakea takaakierron itse, niin helpotti asiaa huomattavasti. Kasin vedossa oli myös aluksi hieman ongelmia, kun ei millään meinannut tulla käteen, mutta sekin saatiin korjattua. Pituuden kulma ei ollut noin jyrkkä kun tuossa kuvassa, mutta ongelmana ei pituudella ollut niinkään kääntyminen, vaan liika kääntyminen :'D Kyllä se sinne putkeen parin kerran jälkeen saatiin. Muuten ei ongelmaa. loistava kettu!




Tää rata meni oikeastaan loistavasti. Ei mitään ongelmaa missään. Ei muuta kuin leveä hymynaama.


------------------------------------------
Maanantaina Iida olikin sitten suunnitellut meille yhden haastavamman radan, jossa olikin sitten ongelmia jonkin verran, ohjaajan aiheuttamia.


" Pirusti numeroita "

Taisi olla ensimmäinen lause minkä sanoin tuon radan nähdessäni. Mutta täytyy sanoa, että tuo rata oli aivan huippu! Tykkäsin siintä, että se oli todella vauhdikas ja etenevä rata, paljon putkia ja juoksemista, vaikka kyllähän siinä itselle hiki tuli, mutta koira ainakin nautti!


Ensimmäinen ongelma tuli heti alussa, en tiennyt että miten päin olisin ollut. Lopulta päädyttiin siihen, että pakkovalssi/veto/tyrkkäys, niin johan saatiin toimimaan! Kaikille ekoille kolmelle putkille tein päähin japanilaisen, paitsi kutosputkelle, johon vain lähetin sen. Putkijarrut toimi hyvin näissä putkissa, jee! Seiskaputkella vailuikin aika reilusti ekalla kerralla, mutta toisella kerralla tein napakamman putkijarrun, ja nyt se oikeasti jarrutti, great. Seuraava ongelmakohta oli ...... putkella 18? Valui hieman, mutta korjaantui. Muuten sujui hyvin, toi on kyllä makee aksaeläin! Skitsoon onkin nyt hyvä panostaa, kun D on mammalomalla.



22.9 sunnuntaina käytiin mätsäröimässä pitkästä aikaa (!) Imatralla, tuloksin JH1 & PUN-. Lähinnä kävin testailemassa ton kehäkäyttäytymistä, ja onhan se treeni auttanut! Ehkä ton kanssa uskaltaa Voittajaan lähteä, hihii. Sunnuntaina olisi sitten treeniaika varattu hallille kera kavereiden, mukaan lähdössä siis Kata & Linda.





2 kommenttia:

  1. Varo vaan, kohta skitsoliinin vetää Didiä paremmin!

    http://pienipiski.blogspot.fi/2013/09/me-ollaan-rakastettuja-jalleen-kerran.html

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Ja kiitos paljon <3

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!