1. syyskuuta 2013

Hikiset 5 tuntia ToKokentällä (+kuvahaaste!)

Eilen Kati Kylliäinen oli eilen kouluttamassa Lappeenrannassa, ja pakkohan sinne oli mennä molempien mudien kanssa. Skitson kanssa aloitteleviin ja Dn kanssa kokeneisiin. Skitson kanssa saatiin ihan todella hyviä vinkkejä siihen, miten sen perusasento ei olisi enää niin vino, ja Dn kanssa saatiin loistavia vinkkejä noudon parantamiseen ja siihen, että se ei mene maahan seisomaan jäämisessä, heh. Viisi tuntia siellä tuli vietettyä, mutta mikäs siinä kun ilma on loistava ja hyvää seuraa ympärillä!









































Sitten ... KUVAHAASTE!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koska niin monessa paikassa on tullut vastaan, ja vaikuttanut niin hauskalta, että pakko oli nyt väsätä tälläinen, ja onhan mulla syynikin, sillä teitä lukijoita on jo 57! Owo, kiitos hurjasti kaikille. Idea on siis aika simppeli, tähän postaukseen kommentoitte asian, josta otan teille kuvan, esim. "Tämän lukuvuoden penaali". Got it? Great, sitten vaan laittelemaan kuvahaasteita!

4 kommenttia:

  1. DiDin panta ja hihana, sun huone,skitson peti, matikankirja jaja hammasharja :DD

    VastaaPoista
  2. Sun lempi vapaan ajan asias(ei koirat), koiriesi lempi asia, Lempi ruokasi

    VastaaPoista
  3. Mainioita kuvia! :) Halusin haastaa jonkun uuden tyypin, joten tässäpä teille haaste: http://kerttupetteri.blogspot.fi/2013/09/meidat-on-haastettu.html

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!