31. lokakuuta 2016

Valmennuksia ja vauvauutisia

Jos ei oteta huomioon sitä faktaa, että tämän vanhan pöytäkoneen käynnistämiseen menee ainakin tunti, niin kyllä tälläkin nyt näin väliaikaisesta saa jonkinnäköistä postausta aikaiseksi.

Nyt viikonloppuna me lähdettiin Didin kanssa lauantaina toiseen Janitan ja Jaakon viikonloppuvalkkuun Turun puolelle. Nextariaikojen takia tuntuu kyllä vaan niin normaalilta ja hyvältä ajella se neljä ja puoli tuntia sinne, treenata lauantaina ja sunnuntaina ja ajella takaisin kotiin. :D

Jaakon treeni oli lauantaina ja samalla viikonlopun eka treeni. Meidän piti ensin ennen radalle lähtöä jokaisen erikseen kolmen esteen verran selittää, mitä kontakti-lukitus-ennakointi tässä kohtaa konkreettisesti tarkoittaa. Voin sanoa, että selittäminen on niiiiiin paljon vaikeampaa kuin tekeminen, mutta ehkä siitäkin ihan suht kunnialla selvittiin, ja auttoi kyllä todella paljon kun oikeasti avattiin sitä ja konkreettisesti käytiin läpi.

Ja sitten radalle! Didi meni ekana ja neiti oli hengannut tämän alkuhässäkän ajan meidän ryhmän kanssa kentällä, leidi kiersi ihmiseltä toiselle rapsutusten perässä ja otti oikein rennosti, mutta kun sanoin, että 'hommiin' nousi neiti aikas näpsäkästi ja perinteinen mudin äänenavaus alkoi. :D Didi <3

Rataa me tehtiin aika lailla pätkissä. Mun katseen kohtaa sai taas pariin otteeseen korjailla, ja pariin otteeseen mä hätäilin vähän turhaan, mutta noin yleisesti meni tosi hyvin. Didi oli tosi kiltillä päällä ja teki tasan niinkun pyysin, kyllä hän on vaan ihana!

Sunnuntaina meillä oli sitten Janitan treenit. Saatiin etukäteen tehtäväksi muiden kotiläksyjen lisäksi merkata etukäteen ratapiirrokseen missä kohtaa haluan olla koiran ollessa tietyssä kohdassa, ja tämä käytiin sitten rataantutustumisessa läpi. Itse radana treenaamisen lisäksi tsekattiin konkreettisten kotiläksyjen tilanne, eli katsottiin Didin kanssa välistävetojen ja jenkkikäännösten rytmiä. Nämä sujui jo todella kivasti, ja saatiin tehtyä neljä välistävetoa putkeen todella kivasti niin, että olin koko ajan kolmisen metriä edellä, taitava Didi!

Itse radalla Didi kävi aika todella kuumana ja roiskasi esim. puomin kontaktin heti alkuunsa. :D Kun koira vähän rauhoittui meni todella kivasti, Didi tuli hyvin ohjauksiin, mä mokailin kyllä tässä treenissä rytmityksissä oikein urakalla, mutta siinä ei ole mitään uutta. :P

Ja näin oli valmennusvklp taputeltu! Kyllä mä niin tykkään treenata just tän leidin ja näiden ihmisten kanssa niin paljon, kiitos.

Ja sitten se syy miksi todennäköisesti jokainen teistä klikkasi tähän postaukseen, eli hopefully-mommy-to-be-Skipan kuulumiset!

Skitsolle on viimeaikoina maistunut ruoka todella huonosti, ja eilen yrjösi ekan kerran ne ruoat mitä oli suostunut syömään ulos, mutta ei noin muuten vaikuttanut kovin pahoinvoivalta. Omasta mielestään hän kaipaa nykyään niin hiiiirveästi huomiota, ja Skitso on myös ruvennut ihan pokkana taakseen katsomatta tulemaan sohvalle (kiellettyä...) ihan viereen 'mä tarvitsen paljon rakkauttaaaaa' - tyylisesti. Höpsö. Skipan tissit kasvaa silmissä, nisät on alkaneet hiukan turvota ja koira näyttää muutenkin jotenkin pinkeältä, vaikkei silmillä nyt niiiin suurta eroa näykään. Enää ei tarvitse odottaa ultraa enää montaa päivää kun se onkin jo torstaina, en enää malttaisi odottaa! Eikä malttaisi moni muukaan, vaikka niitä pentuja tulisi kymmenen ei niitä riittäisi edes puolille kyselijöistä, ja Skitson pennuille on tullut myös ihan ulkomailta asti kyselijöiltä, jopa Euroopan ulkopuolelta, joka on mudeilla ihan todella harvinaista. Skipa on ihastuttanut ihan todella monia, enkä kyllä ihmettele, onhan se ihan huippu koira kertakaikkiaan <3
Tissit 23.10 (3vk ja 2pv)  ja lähtötilanne
Skitso 31.10 (25pv) Pyöri just hiekassa ja pudottaa muutenkin karvaa, eli turkki näyttää aika järkyttävältä :D
31.10 (25pv)

4 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!