31. joulukuuta 2017

2018

Jotenkin siinä taas vaan niin kävi, että kohta ollaan jo uuden vuoden puolella. Blogi on ollut nyt varsinkin syksyn ja loppuvuoden melkolailla täydellisessä hiljaiselossa, joka johtuu ihan täysin mun omasta saamattomuudesta. Ei ole ollut pienintäkään motivaatiota kirjoittaa kaikkia kuulumispostauksia joita olen aloittanut loppuun, ja mitä erikoispostauksiin tulee, mulla ei yksinkertaisesti ole enää tippaakaan ideoita. Helmikuussa tälle blogille tulee ikää viisi vuotta (?!), ja sen aikana tämän blogi on läpikäynyt jos jonkinlaisia joulukalentereita ja erikoispostauskausia, ja lähinnä vaan tuntuu että kaikesta mahdollisesta olen kirjoittanut jo vähintään kerran. Jos teillä on heittää ideoita, antakaa palaa, otan ne niiiin kovin mielelläni vastaan!

Mä en oikeasti osaa sanoa tämän blogin tulevaisuudesta yhtään mitään. Tykkään kirjoittamisesta mutta sille löytyy koko ajan vähemmän ja vähemmän aikaa, joten saa nähdä miten aktiivinen tämä tulee jatkossa olemaan. Kuulumispostauksia yritän parhaani mukaan saada pihalle jo ihan senkin takia että niitä on hauska katsella sitten vuosia myöhemmin, mutta niiden kirjoittaminen ottaa aikaa jo ihan senkin takia, että aika paljon tässä loppuvuoden aikana on tapahtunut. Toivottavasti saisin nyt kuitenkin tulevana vuotena elämäni kasaan ja blogikin vähän aktivoituisi. Jos ette vielä seuraa meitä instagramissa (@powermudis) tehkää se nyt, siellä on mahdollisuus pysyä huomattavasti paremmin mukana meidän elämässä!

Meidän 2017 oli hyvin matkustelu - ja aksatäytteinen. Yllättävää, eikö? Me reissattiin maailmalla, hengattiin kavereiden kanssa, kerättiin hurjasti uusia muistoja ja kokemuksia ja opittiin ja kasvettiin. Ja saatiin jopa jonkin verran menestystäkin. Aikamoisen hyvä vuosi.

Toivottavasti kaikilla niillä jotka sitä juhlivat oli rauhallinen ja iloinen joulu ja kaikilla muilla muuten vain mahtavaa aikaa, ja ihanaa vuotta 2018 kaikille!
Itsenäisyyspäivältä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama tilanne kuin sulla! Olisi kiva kirjoittaa blogiin, muttei ole yhtään motivaatiota kirjoitella ainaisia kuulumispostauksia... Hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!