9. elokuuta 2016

I got spirits in my head

Keminmaan iltakisat perjantaina 29.6 aloitti JSP-urakan, josta ei nyt tämän postauksen yhteydessä vielä sen enempää, iltakisoista vain! Matkaan lähdettiin perjantaina aikaisin aamulla kimppakyydillä, ja hotellin kautta sitten yhdeksän tunnin ajomatkan jälkeen kisapaikalle. Tarjolla oli siis yksi rata joka oli agilityradan muodossa, joten miksipä sitä ei saman tien aloittaisi arvokisanollien keräämistä ja EO-rankingin kohennusta kun siihen on kätevästi mahdollisuus. Rata vaikutti tosi kivalta, haastetta oli riittävästi, mutta sai luukuttaa kovaa vauhtia samalla, me like! Skitso ja Didi vetivätkin molemmat oikein kivat nollat, Skitso turhan vauhdikkaalla A:lla ja rumalla puomilla, mutta se tilanne korjaantui onneksi heti seuraavissa kisoissa, ja Didi teki peruhyvän, kivan radan. Skitso voitti ja Didi tuli kolmanneksi, ei siis yhtään hullummat kenraalit! Sain myös vetää Raivon kanssa, tehtiin muuten hurjan hyvää rataa, mutta pitihän sitä kerran äitiä käydä moikkaamassa ja tsiikaamassa et se varmasti näkee miten huuuuuljan hyvä hän on. Raipe <3

Meikäläisellä oli myös 31.7 rippijuhlat, mudit nautti äärimmäisen paljon kun oli hurja määrä vieraita joilta rapsutuksia kerjätä, sää helli ja superkiva päivä muutenkin. :)
c) Sini T
7.8 sunnuntaina lähdettiin sitten vähän extempore kisaamaan Sipooseen kolme rataa, tuomarina Räsäsen Minna. Radat oli tosi kivoja, haastetta todella riitti mutta myös vauhtia, ja sai haastaa itseään ja koiraansa, tykkäsin paljon!

Hypäri alkoi Skitson kanssa, ja rata sujui todella hyvin. Muurilla meinasin itse lentää nuri, josta Skitso ilmeisesti otti vähän häiriötä ja palikat tuli alas. Muuten siisti ja suunnitelmien mukaan mennyt rata, ja hyvä fiilis! Skitsolla oli kaksi sekuntia voittajaa nopeampi aika, joten kovaa mentiin. :D

Didi teki siistin perushyvän nollaradan, ihan ei kärkeen kuitenkaan ylletty, kun kisaajia oli 40 ja tältä radalta tuli monta nollaa. Hyvä fiilis kuitenkin, Didi veti Didiksi hyvää vauhtia ja kivalla asenteella. :)

Aksarata Skitson osalta kaatui siihen, kun tuli tuohon yhteen väliin aaaaivan liian lujaa, huomasi, että oho pitäisi kääntyä, tuli nenilleen eikä kerennyt enää kääntyä vaan tuli esteen ohi ja suoraan mun vieressä olevan hypyn. Muuten tääkin rata meni hyvin, A ja puomi molemmat superhyviä, jee!

Didi teki muuten huippuradan, mutta puomilla en itse malttanut katsoa kontaktia kunnolla vaan vapautin liian aikaisin josta sitten vitonen. Tyhmä ohjaaja, hieno koira!

Vikalla aksradalla Skitso teki huippukivaa rataa tokavikalle esteelle asti, josta sitten rima jostain syystä räminällä alas, en vieläkään tiedä miksi se sitten lensi. A oli ruma kun Skitso ei hallitse vinoja tulemisia A:lle rytmin osalta ja nyt tuli vinossa kun edellinen hyppy levisi, muuten ei mitään muuta moitittavaa, huippuSkitso :) Ja tälläkin radalla nopein aika ;)

Didin kanssa ohjaaja taas mokasi radan olemalla malttamaton jonka takia kielto putkelta. Muri oli huippu, nyt maltoin katsoa sen puominkin!

Kaikenkaikkiaan hyvänmielen kisat, Skitson kanssa pakka pysyi kasassa ja Didi pysyi lähdöissä, jee! Seurakin oli loistavaa, tästä on hyvä jatkaa. :)
Pikkuhiljaa ollaan siis palailtu kisailun makuun, viikonloppu vielä lomaillaan kun saadan seuraakin tänne landelle vähän kauempaa, elokuun vikana viikonloppuna olisi sitten ohjelmassa piirinmestikset. Syksyn treenisuunnitelmat alkaa myös pikkuhiljaa olemaan kasassa, niistä myöhemmin ehkä lisää.

4 kommenttia:

  1. Hienoja ratoja, sulla on kyllä mahtavat koirat ja vitsit et oot ketterä!:D

    VastaaPoista
  2. Hyvin te vedätte! Aina ihastellut miten tiukkoja käännöksiä Skitso ja Didi pystyy tekemään. Meillä käännökset aina valuu tosi pitkiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä nääkin osaa valumisen, itse pitää vaan kääntää kunnolla. ;)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!