5. maaliskuuta 2017

The way that things have been

Että on voinut olla taas YHDEN blogitekstin aloittaminen vaaaaaikeaa. Päivät on ollut taas sitä luokkaa, että sillä omalla ajalla ei ole tehnyt mieli tehdä mitään muuta kun alkaa lukemaan sadatta kertaa yhtä ja samaa kirjaa, ja kaikki muu unohtuu. Nyt ollaan kuitenkin Tirpan kanssa parit kisat käyty, että ehkä pitäisi vähän päivitellä. Niin, ja piti tämäkin postaus kirjoittaa kaksi kertaa uusiksi.

4.2 meillä oli ennen seuraavan päivän Vantaan kisoja Jaakon yksäri Turussa. Rata oli tosi kiva, sai juosta kunnolla, mutta piti koiran hanskassakin pysyä. Didi toimi ihan huippuhyvin, ja treeneistä jäi tosi kiva fiilis. Treenien jälkeen ajettiin takaisin PK-seudulle, äiti meni pikkuveljen kummeille yöksi ja me lähdettiin viihdyttämään Skitson kanssa Hannaa ja mitteleitä.

Seuraavana päivänä oli tosiaan Vantaalla kolme rataa tarjolla. Didin kanssa tuloksiksi kaksi vitosta ja yksi nolla. Ekalla radalla mudi ei taipunut umpikulmaan ja tokalla radalla hän lähti puomilta varmaan kolme metriä sivuun hakemaan ylimääräisen esteen, hyvä Didi! :D Hyppyradasta jäi tosi hyvä fiilis, ja oisko sijoitus ollut kuudes. Mutta päivän kohokohta oli tietenkin Kujeen ja Rivan näkeminen, huippureippaat ja ihanat pennut!

Kuje tuli tosiaan meille näistä kisoista viikoksi hoitoon, ja hän on kyllä ihan huippupentu. Niin reipas, ehkä vähän idioottirohkeakin, ihan hurjan avoin asennepentu, oi että. Äitinsä kanssa heillä oli ihan omat skitsojutut, Didi sanoi, että on näitä pentuja nähty, kyllä mä tiedän miten nää handlataan ja Raipe piti kohteliasta välimatkaa. Muudelit kävi myös kaksi kertaa uiskentelemassa Skitson kuntoutuksen johdosta, ja Kujekin pääsi moikkaamaan työntekijöitä kun isommat oli uiskennellut ja käymään tsekkaamassa suihkutilatkin, kakara oli menossa pää viidentenä jalkana joka paikkaan ja oli kyllä niin rohkea pentu.
18.2 oli toiset EO-karsinnat ja halli-SM-kisat Vantaalla. Kahdeksi yöksi päästiin myös punkkaamaan Didin tyären Kirin ja Skipan tyttären Rivan luokse, ihan unelmaa! Lauantaina kisattiin kaksi rataa. Hypärillä Didi ei taaskaan taipunut umpikulmaan, mikä pisti väkisin mietityttämään, että onko sillä esim. jotain jumia. Muuten tämä rata ja aksarata meni just niinkun suunnittelin, muuutta aksaradalta tuli pitkästä aikaa puomin ylösmeno. Didi teki niin hyviä ratoja, että kyllä hymyilytti. :) Lauantaina nähtiin kaikki tyttöpentuja, kun Kuje, Riva, ja Polkka olivat kaikki paikalla! Mun sydän pakahtuu siitä ylpeydestä mitä tunnen noita pentuja kohtaan, he ovat niiiin huippuja <3

Sunnuntaina kisattiin enää yksi aksarata, josta suunnitelmienmukainen nolla, mutta koska sijoitus oli "vasta" viidestoista, finaaliin ei ollut asiaa. Ei olisi voinut kuitenkaan parempi fiilis radoista jäädä.

23.2 Skitso pääsi ekaa kertaa melkein kuuteen kuukauteen tekemään jotain aksaa muistuttavaa! Voitte vaan kuvitella meidän molempien onnen määrän, en kyllä tosiaan ole koskaan nähnyt samanlaista loistetta Skitson naamalla, siinä oli onnenitku lähellä <3 Videolla kaikki mitä tehtiin, eli ei tosiaankaan paljon. Edetään ihan rauhallisesti, vaikka Skipa alkaakin olla aikamoisessa tikissä.

Hiihtoloma vietettiin Rukalla (parasta!), mutta siitä myöhemmin lisää.

Kakaroista puheenollen, on kyllä helppo olla, kun kodeista tulee kokoajan tällaisia viestejä:

Mä olen niin ylpeä siitä, millaisia koiria noista on kasvamassa. He ovat niin hurjan avoimia ja sosiaalisia, osaavat rauhottua, mutta asennettakin heiltä löytyy vaikka muille jakaa. Antaa omistajien sanojen puhua puolestaan. Skitso, sä kasvatit niin hienot lapset.

Tyttöjä ollaan nähty tosiaan aika ahkerasti, ja Ikkeäkin nähtiin matkalla Rukalle. Siellä hän auttoi ihan onnessaan kisoissa talkoohommissa. Troy (Draco) on ainut jota ei olla nähty luovutuksen jälkeen, mutta Moskovaan onkin semmoinen matka, ettei ihan heti tule lähdettyä. Sieltä tulee kuitenkin koko ajan videoita hepuloivasta mudipojasta, ja hyvin mielin me hänet sinne vähän kauemmas annettiin kun hän rupeaa kuitenkin IRO-koiraksi, eli hänestä tulee hyvin tärkeä virkakoira <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!