11. maaliskuuta 2017

Ruka 2017

Murit <3
Hiihtoloma me vietettiin tosiaan Rukalla Aurinkorinteessä. Matkaan lähdettiin perjantai-iltana, oltiin Kuopiossa yötä lempparibortsupoikien luona, lauantaina ennen lähtöä käytiin tosiaan moikkaamassa Ikke-miestä Metkassa, jonka jälkeen jatkettiin sitten vikat tunnit Kuusamoon. Luvassa oli koko viikon verran laskettelua, hiihtämistä, hiihdon MM-kisoja ja muuta mukavaa.

Sunnuntai ja maanantai oli laskettelupäiviä, mitäs sitä muutakaan. Tiistaina pidettiin Miljan kanssa välipäivä rinteestä, ja lenkkeilyn jälkeen käytiin vähän ottamassa jäällä tuntumaa koirien ja suksien kanssa perjantaiksi suunniteltua vähän pidempää hiihtoa varten. Skitso on kyllä niin luonnonlahjakkuus tossa hommassa, en mä sille ole koskaan mitään vetohommia ole opettanut, mutta eipä ole tarvinnutkaan, kun se rakastaa vetämistä niin pirun paljon. Tiistaina käytiin myös Kuusamon Escape roomissa, oli nimittäin ihan todella hauska kokemus, suosittelen kaikille!
Pieni Kreppi <3
Siinä missä keskiviikko ja torstai vietettiin taas rinteessä ja torstaina käytiin kuuntelemassa myös JVG:tä (oli muuten tosi hyvällä sykkeellä vedetty keikka!), perjantai oli iltamäen lisäksi toinen hiihtopäivä. Lähdettiin Skitson kanssa Miljan ja Letin kanssa vetämään 10km lumisissa maisemissa, oli todella mukava reissu ja Skipa veti hyvin koko ajan. Ei ihan tuntunut reilulta kun kymmenen kilsan jälkeen Skitso ei edes puuskuttanut, oli vaan sen näköne, että eihän me olla edes vielä aloitettu, taitaa mammalomalainen olla pikkuhiljaa taas aikamoisessa tikissä. :P

Perjantai olikin vika kokonainen päivä, lauantaina oli lähtö. Ruka on kyllä yksi lempparipaikoista koko maailmassa, tykkään niiiiin hirveesti olla siellä, että tuli todellakin tällainen loma tarpeeseen!

3 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!