25. lokakuuta 2015

Erinlaisia ohjaustekniikoita


Tänään onkin vähän enemmän "erikoispostauksen vuoro". Mulle on tullut paljon pyyntöjä tehdä jonkinnäköistä postausta agilitysanastosta/ohjaustekniikoista ja muista tälläisistä, joten tänään tein teille videon erinlaisista perusohjaustekniikoista, jotka ovat hyvin ahkerassa käytössä. Pelkästään perusohjauksilla pääsee jo yleensä pitkälle, mutta yleensä on myös hyvä olla siellä työkalupakissa useita ohjauksia, joita voi aina tarpeen tullen käyttää. Ohjaustekniikoitahan on varmaan yhtä monta kuin ihmisiäkin, mutt tässä teille siis 21 erinlaista ohjaustekniikkaa joita itse aktiivisesti käytän, olkaa hyvät:

1. Takaakierto
2. Liikkuva valssi
3. Sokkari
4. Takaaleikkaus
5. Vippaus
6. Sylkkäri
7. Tuplasylkkäri
8. Niisto
9. Niistosokkari
10. Pakkovalssi
11. Pakkovalssi-valssi
12. Pakkovalssi-jaakotus
13. Jaakotus
14. Linjaus
15. Japanilainen
16. Päällejuoksu
17. Kopteri
18. Viskileikkaus
19. Twist
20. Ihmisnuoli
21. Backlap

Kertokaa ihmeessä jos haluatte lisää tämän tyyppisiä postauksia/videoita, niin toteutan kyllä mielelläni, ja kertokaa toki mitä tykkäsitte! Haluaisitteko myös, että pureutuisin näihin itse ohjaustekniikoihin jossakin postauksessa vielä tarkemmin?

17 kommenttia:

  1. Mä ainaki lukisin vielä lisää näistä ohjaustekniikoista :)

    VastaaPoista
  2. Muakin kiinnostaisi kuulla lisää perusohjaustekniikoista ja muista tämän tyylisistä postauksista. Mua kiinostaosi myös kuulla millaisia lihaskuntojuttuja tai esimerkiksi venytyksiä teette. Etenkin tuo miten venyttelette kiinnostaisi paljon! :D

    VastaaPoista
  3. Tää video oli tosi hyvä idea! En vaan tiedä oonko vähän sokea mutta hidastus ja toisto (tai vaikka pari toistoa) olisi kelvannut joka kohdassa, toistin monta kertaa että tajusin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Ja joo, mä mietinkin, että oisko pitänyt laittaa hidastusta tai vielä useampi toisto perään. :D

      Poista
    2. Joo sama, toistin miljoona kertaa kun ootte niin kauheen nopeita nii hidastus ois tosiaan ollu paikallaan :D Mutta siis nää ohjausjutut kiinnostaa, ja lihaskuntojutut ja muut oheisjutskat mitä teet aksaan liittyen kiinnostaa :)

      Poista
  4. Super hyvä video ja täällä kans yksi innokas lukija/katsoja ohjaustekniikka postauksille!! :) josko sitä itekki joskus oppis.

    VastaaPoista
  5. Jee! Lisää vain. :-) Hyvä idis!

    VastaaPoista
  6. Joo jatkovideot kiinnostais, ja sellainen video mis kerrot miten saat koiriin sen motivaation ja vauhdin kun niillä nyt on. Eli vähän siitä miten palkkaat, mitä teette vapaa-ajalla kuntohommia/lenkkejä/venyttelyjä/miten koirat syö ja mitä...kaikki tämmönen kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  7. Erittäin hyvä idea! Samaten toivoisin, että vähän pätkisit noita tai tekisit hidastuksia, että saisi paremmin selvää. Eli jatkossa lisää näitä, kiitos! :)

    VastaaPoista
  8. Mäkin tykkäsin kovasti :) Tosin epäselväksi jäi niiston ja niistosokkarin ero, ehkä mä oon vaan sokee :D Lukisin mielelläni lisääkin näistä, omaan päähän tuntuu jäävän paremmin luettu tieto :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!