25. elokuuta 2013

Iida Vakkurin koulutus 24. - 25.8


Kolmen mutin lauma.

Toissapäivänä Dn emä Pamela tuli meille hoitoon, ja tuntuu taas niin paljon luotevammalta kun on 5 koiraa talossa! Pamela saattaa asustella meillä nyt useampia viikkoja, katsoo nyt, kaikki on hieman epävarmaa vielä.

Eilen suuntasimme kuitenkin Iida Vakkurin koulutukseen, Skitson kanssa. Pikkukettu pääsi vetämään viiden esteen pätkiä, ja sen lisäksi tutustumaan pussiin ja minipituuteen. Toi oppii kyllä hirveän nopeasti, pituus sujui heti ilman mitään, "ainahan mä tällästä oon tehnyt!" - tyylillä, samoiten pussi sujui hetin parin tutustumiskerran jälkeen. Alla näette ne radanpätkät mitkä tehtiin. Videota en valitettavasti saanut. Tänään suunnataan sitten paikan päälle Pamelan kanssa.

Matkapäiväkirjaan on muutn ilmestynyt uusi osa.

Älkää musta välittäkö, vaan kattokaa upeita koiria! © Anne L


Pätevä pikkukettu

3 kommenttia:

  1. Eiks sun veljen pitäny alkaa harrastaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skitso on kuitenkin niin nuori koira, eikä pikkuveli ole paljon agilityä tehty, ettei kovin näsäkkä yhtälö. Todennäköisesti sitten, kun Skitso on koulutettu kunnolla.

      Poista
    2. No onhan sun äiti koutsaamassa siellä kuitenkin :D Parempi sun veljen olis opetella alkeista lähtien eikä saada valmiiksi koulutettua koiraa.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!